Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Aφήνοντας αιχμές  για «την άνωθεν επιβολή
υποψηφίου για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης»
Φεύγει πριν τον διώξουν ο Γιώργος Καλούδης. Με επιστολή του θέτει στη διάθεση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την παραίτησή του. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του κόμματος ότι τίθενται εκτός Ε.Σ. Σακοράφα, Δημαράς και Οικονόμου…
Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ Γ. Ανωμερίτης όσοι παρέβησαν τις κομματικές κατευθύνσεις και ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους σε ανεξάρτητα ψηφοδέλτια προβλέπεται να διαγραφούν από το κόμμα («Έθνος»).
Κι αν στην περίπτωση των τριών βουλευτών το ζήτημα λύνεται με συνοπτικές διαδικασίες, στην περίπτωση του Αλέξη Μητρόπουλου και του Γιώργου Καλούδη περιπλέκεται, καθώς σε αντίθεση με τους αυτοδίκαια συμμετέχοντες βουλευτές, οι δύο άντρες έχουν εκλεγεί στο Εθνικό Συμβούλιο. Άρα;

Και αιχμές για το μνημόνιο
Ο κ. Καλούδης δεν κάθισε να το πολυσκεφτεί, ως φαίνεται. Κατέθεσε, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την παραίτησή του στη διάθεση του γραμματέα Μιχάλη Καρχιμάκη, αφήνοντας και αιχμές τόσο για «την άνωθεν επιβολή υποψηφίου για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης» όσο και για τις «πολιτικές του μνημονίου που έχουν αποξενώσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τους ψηφοφόρους του και δεν εκφράζουν ούτε τις ανάγκες του λαού ούτε τα δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών για να ορίζουμε τα του τόπου μας».

Το κείμενο της παραίτησης
Ολόκληρο το κείμενο της παραίτησης Καλούδη έχει ως εξής:
«Σύντροφε γραμματέα,
Θέτω στη διάθεσή σου την παραίτησή μου από εκλεγμένο μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., διότι αποτελεί απόφαση συντρόφων μας και αγνών επτανησίων πολιτών να διεκδικήσουμε την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Ιονίων Νήσων, αντιδρώντας έτσι στην παράβαση κάθε δημοκρατικής, πολιτικής και ηθικής διαδικασίας και καταστατικών κανόνων του κινήματός μας, αφού ο υποψήφιος στα Επτάνησα ανακοινώθηκε εκ των υστέρων.
Δεν ερωτήθηκε κανείς και δεν αποφασίσαμε για μια τέτοια υποψηφιότητα.
Αυτό αποτελεί μεγάλη προσβολή τόσο στα νησιά μας όσο και σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα Επτάνησα. Πολύ περισσότερο όταν οι πολιτικές του μνημονίου έχουν αποξενώσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τους ψηφοφόρους του και δεν εκφράζουν ούτε τις ανάγκες του λαού ούτε τα δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών για να ορίζουμε τα του τόπου μας.
Φιλικά,
Γιώργος Καλούδης
Δικηγόρος Α.Π. και ΣτΕ
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.».
ΣΤΑ  ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 15.
ΓΡΙΦΟΣ Είναι ακόμη η στάση του δημάρχου μας ,Κώστα Ζαπάντη, βασικό σενάριο να υποστιρίξει Μιχαλάτο, αλλά παίζουν ακόμη κι άλλα!!!!!!
μπορεί ακόμη και με λιγότερους υποψηφιούς να κατέβει και μόνος του, παίρνωντας ψήφουςμόνο από το Δήμο μας για μια θέση στο Δημοτικό συμβούλιο!!
ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΟΝΑΣ
ΣΤΑ  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ..Mε Ν.Δ Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Σπύρο Σπύρου, θα στηρίξει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, μετά την μεταξύ τους συνάντηση στην Κεφαλονιά
.Αντιπεριφεριαρχη  βλέπουμε Κουρή, Ενώ με Γαλιατσατο από Σύριζα  τον Δρακουλογκονα, Με Κ.Κ.Ε. Μανζουράτο , και με Πασοκ αναμενουμε, αν θα δούμε ΓΕΩΡΓΆΤΟ, ΦΟΡΤΕ,  ή καποια εκπληξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου