Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΨΙΜΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Τ3-Τ4 - ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ?


ΔΕΝ εγκρίνονται οι εξετάσεις για θυρεοειδή στους ασφαλισμένους δημοσίου, επομένως ο ασφαλισμένος πρέπει να τις πληρώνει από την τσέπη του.

Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ ο...”αδιάφθορος” του ΣΔΟΕ που πήρε μίζα 30.000 ευρώ!


- Ο 54χρονος υπάλληλος ήταν μεγαλοστέλεχος της ΠΑΣΚΕ στην Κέρκυρα και πρώην πρόεδρος των εφοριακών της παράταξης
- Πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έπαιρνε ... χαρτζιλίκι για να κλείσει τα μάτια στις φορολογικές παραβάσεις κατασκευαστικής εταιρίας και κάποιων σκαφάτων και... «πισινάτων» στους Παξούς!
Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ βρέθηκε στους Παξούς με την εντολή να πραγματοποιήσει ελέγχους και να εντοπίσει αν υπάρχουν παραβάσεις από ιδιοκτήτες σκαφών ή σπιτιών που διαθέτουν πισίνες. Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία του νησιού, εντόπισε παραβάσεις, αλλά πρότεινε στον ιδιοκτήτη της... διακανονισμό. Δηλαδή φακελάκι, ύψους 30.000 ευρώ, για να τακτοποιήσει το ζήτημα!
Όμως οι ιθύνοντες της κατασκευαστικής εταιρίας αποφάσισαν να απευθυνθούν στις αρχές. Και η υπόθεση έφτασε μέχρι το υπουργείο Οικονομικών. Με δόλωμα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ συνελήφθη επ' αυτοφώρω να παίρνει 5000 προκαταβολή για τις 30.000 ευρώ που είχε ζητήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου ο 54χρονος "αδιάφθορος" Γιάννης Μέξης είχε αποσπαστεί στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ πριν απο τρεις μήνες για να ενισχύσει τους φορολογικούς ελέγχους στα νησιά του Ιονίου.
Το κλιμάκι που ερευνά την υπόθεση διαφθοράς εκτιμά πως ο κ. Μέξης δεν δρούσε μόνος του και αναζητούν τον συνεργό του μέσα στην υπηρεσία.
Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο εν λόγω υπάλληλος τίθεται σε αργία και θα μείνει εκτός υπηρεσίας για τουλάχιστον δυο χρόνια, ενώ θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.
Μάζωξη υποψηφίων Μάρκου στο «Φωκάς»
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς, μίλησε για τη στρατηγική του Συνδυασμού
 
Δίωρη μυστική μάζωξη υποψηφίων συμβούλων έκανε πρόσφατα στο ξενοδοχείο «Φωκάς» στο Αργοστόλι, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μάρκος Κοτσιλίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη μάζωξη πήραν μέρος περί τους 50 υποψήφιους, στους οποίους ο κ. Κοτσιλίνης ανέπτυξε τη στρατηγική του Συνδυασμού, εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.
Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Κοτσιλίνης έπλεξε το εγκώμιο των τοπικών ΜΜΕ, λέγοντας ότι αυτά κάνουνε σωστά τη δουλειά τους, μόνο που εμείς πρέπει να προσέχουμε τις ...διαρροές!
Στη μάζωξη πήραν μέρος η δήμαρχος Ερίσου κ. Κατερίνα Κουταλά, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Σπύρος Σαμούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου κ. Σπύρος Πεφάνης, ο πρόεδρος της Διαδημοτικής κ. Γιώργος Σιμάτος, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΨ κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Διονύσης Αραβαντινός, ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Γαβριήλ Μανωλάτος, ο αντιδήμαρχος Παλικής κ. Β. Μαρούλης κ.ά.
 HMEΡΗΣΙΟΣ
 
new  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η δεύτερη παρτίδα υποψηφίων του αντάρτη Γ. ΚΑΛΟΥΔΗ
kaloudis_logo_300.jpg
 
 
 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, τα έξη ονόματα Κερκυραίων που θα είναι ο κύριος κορμός του Περιφερειακού ψηφοδελτίου της Επτανησιακής Αναγέννησης , με επικεφαλή των Γιώργο Καλούδη (αντάρτης του ΠΑΣΟΚ), είναι τα ακόλουθα:
 
  •  *Σοφία Λίβερη Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, Ξενοδοχοϋπάλληλος
  • * Θησαρχόντου Νικόλαος Τραπεζικός υπάλληλος και πρ. Αντινομάρχης,
  • * Λούμπος Κώστας υπάλληλος  Ε.Ο.Τ.,
  • * Αλέκος Μιχαλάς υπάλληλος Δήμου Κερκυραίων,
  • * Κώστας Βλάσσης Π/Μ πρ Πρόεδρος Τ.Ε.Ε. Κέρκυρας,
  • * Γαρδικιωτης Γιώργος  υπάλληλος ΙΚΑ Κέρκυρας , Αντιδήμαρχος Δήμου Κερκυραίων.
 
  • Εξάλλου χθες δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον Συνδυασμό, τα τα πρώτα πέντε ονόματα υποψηφίων ανάμεσα στα οποία ,τιμής ένεκεν, συμπεριλαμβάνονται νέα παιδιά, συμβολική πράξη . οπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του ΣΥνδυασμού, για να τιμήσουν τη νέα γενιά. 
 
  • * ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, Τοπογράφος μηχανικός, Α.Π.Θ., μέλος  Δ.Σ. του Συλλόγου Τοπογράφων μηχανικών Κέρκυρας
  • * ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ξενοδοχοϋπάλληλος
  • * ΚΟΚΚΙΝΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, αντιπρόσωπος Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, αντιπρόσωπος των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Ομοσπονδία Επισιτισμού και Τουρισμού, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κέρκυρας.
  • * ΜΠΑΡΔΗ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (ΛΙΝΑ), φοιτήτρια Λογιστικής, υπεύθυνη ΠΑΣΠ τμήματος οικονομίας ΤΕΙ Πάτρας.
  • * ΠΡΕΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, οικονομολόγος, Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΣΚ, εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΟΣΕΓΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου