Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΥΤΑΒΟΣ , ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΚΟΠΗΛΑΣΙΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αγοράς και εγκατάστασης στον Κούταβο όλης της απαραίτητης σύγχρονης υποδομής για την διεξαγωγή κωπηλατικών αγώνων μετά από πρόταση του Ναυταθλητικού Ομίλου Κεφαλληνίας – Ιθάκης (ΝΟΚΙ).


Η Νομαρχία, σταθερή στην άποψη και στην πολιτική υποστήριξης του αθλητισμού αλλά και του αθλοτουρισμού, αγόρασε την απαραίτητη υποδομή για τη προαγωγή του αθλήματος της κωπηλασίας αλλά και άλλων ναυτικών αθλημάτων.

Open in new window


Όπως είναι γνωστό η λιμνοθάλασσα του Κουτάβου προσφέρεται όπως ελάχιστα άλλα μέρη της Ελλάδας για κωπηλασία.

Η Νομαρχία αξιοποίησε αυτό το συγκριτικό μας πλεονέκτημα καθιστώντας σε μόνιμη βάση το Νομό μας τόπο διεξαγωγής Τοπικών, Πανελλαδικών αλλά και Διεθνών αθλητικών συναντήσεων κλειστής θάλασσας, βρίσκοντας ακόμη ένα αξιόλογο τρόπο προβολής των Νησιών μας.

Open in new window


Ήδη το υλικό αυτό παραχωρήθηκε στο Ν.Ο.Κ.Ι. μετά από αίτηση του για την τοποθέτηση του και χρησιμοποίηση του για την διεξαγωγή της 5ης Πανελλήνιας συνάντησης κωπηλασίας σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.) στη λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, που πραγματοποιείται 11 & 12 Σεπτεμβρίου.

Το συνολικό κόστος όλου του υλικού ανήλθε στο ποσό των 39.790,00€, και αποτελείται από 4 πλωτές εξέδρες θαλάσσης 2,40m x 6,00m, 8000 μέτρα συρματόσχοινο 6χιλ. inox και 800 τεμάχια καλαδούρι στρογγυλό (άγκιστρο inox 5χιλ. σχοινί).

Open in new window


Αυτά τα υλικά ήδη τοποθετήθηκαν από τον Ν.Ο.Κ.Ι. που συνδιοργανώνει τους αγώνες και είναι όλα έτοιμα για αυτή την αθλητική συνάντηση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
THΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου