Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΣΧΑ 2011

MΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ

Η  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ

Ενόψει Πάσχα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα προστεθούν ορισμένα ακτοπλοικά δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού την περίοδο: 20/04 (Μεγάλη Τετάρτη) έως 27/04 (Τετάρτη του Πάσχα).
Πιο συγκεκριμένα, οι ακριβείς ώρες αναχώρησης, όπως ανακοινώθηκαν πρόσφατα, παρατίθενται στις ιστοσελίδες των ακτοπλοικών εταιρειών στα links: http://www.ionianferries.gr/routes.asp#CEF , http://www.ionianferries.gr/routes.asp#CEF2 και http://www.strintzisferries.gr/strintzis/patra.html, http://www.strintzisferries.gr/strintzis/killini2.html παρά το αρχικό πλάνο της Strintzis το οποίο ήθελε το επιπλέον δρομολόγιο της εταιρείας στο Πόρος – Κυλλήνη να προστίθεται το μεσημέρι και όχι το βράδυ.
Σας περιμένουμε όλους στο πανέμορφο νησί μας να περάσουμε ένα χαρούμενο Πάσχα!

Kefalonites Karabolatres
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΤΕ, ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΚΥΛΛΗΝΗ ΓΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙ/ΑΡΓΟΣΤΟΛ...Ι ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 19.00 ΑΠΟ ΚΥΛΛΗΝΗ ΓΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ. ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ (ΙΟΝΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ) ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 7.15 ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΤΙΣ 8.00 ΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΑΣΙΚΑ  ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG http://damoulianata.blogspot.coml,  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ  ΔΕΝ ΜΑΣ  ΞΕΦΕΥΓΕΙ  ΕΙΔΗΣΗ!!!!!!!!
ΚΑΙ   ΦΡΕΣΚΙΕΣ  ΦΩΤΟ ΔΙΚΕΣ  ΜΟΥ  ,,, ΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΡΟΥΝ   "ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ"   (ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου