Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΨΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΡΙΨΗ ΦΕΙΓ-ΒΟΛΑΝ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ κ.α.
Ο Δήμος Κεφαλλονιάς καλεί τους επαγγελματίες και τους διαφημιζόμενους του νησιού μας να σεβαστούν την σχετική νομοθεσία που διέπει την επικόλληση αφισών και διαφημίσεων (Ν.2946/8-10-2001), χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τους καθορισμένους χώρους για την ανωτέρω δραστηριότητα.
Ο Δήμος μας ζητάει την κατανόηση και βοήθεια όλων προκειμένου να κρατήσουμε το νησί μας σε υψηλό επίπεδο, καθαρό, φιλικό στο περιβάλλον, έχοντας μία όμορφη και πολιτισμένη εικόνα τόσο για τους κατοίκους του όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένουμε.
Με την πεποίθηση ότι η παρούσα παράκληση θα γίνει σεβαστή από όλους τους συνδημότες μας, θεωρούμε ότι δεν θα χρειαστεί η Δημοτική μας Αστυνομία-η οποία έχει επιφορτιστεί με την τήρηση της νομοθεσίας-να επιβάλει πρόστιμα ή άλλες διοικητικές κυρώσεις στους παραβάτες.
Τέλος, ενημερώνουμε ότι τυχόν παραβάσεις και διοικητικά πρόστιμα(Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 326 Κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Κεφαλλονιάς Άρθρο 23 παρ.3, Άρθρο 23 παρ.4 Εδάφια α,β,γ,δ,ε) θα επιβάλλονται σε βάρος
  των διαφημιζόμενων και των επιχειρήσεων που αναγράφονται στις αφίσες ή τα διαφημιστικά έντυπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου