Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MILMAK


 
Για την καλύτερη προβολή των νησιών μας της Κεφαλλονιάς -Ιθάκης καθώς και για την καλύτερη πληροφόρηση -εξυπηρέτηση των τουριστών που επισκέπτονται τα νησιά μας από χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης η εταιρία milmak informatika σταδιακά θα μεταγλωττίσει-μεταφράσει τον τουριστικό -επαγγελματικό οδηγό mykefallonia.gr σε γλώσσες αγγλικής - ιταλικής -γαλλικής με πρόσβαση στις μηχανές αναζήτησης διαφόρων κρατών . Θέλουμε να είμαστε και εμείς ανάμεσα στους άλλους ηλεκτρονικούς συνδέσμους που εμφανίζουν- προβάλλουν και ενημερώνουν στην διεθνή κοινότητα τα νησιά μας αντάξιοι , δίνοντας ακόμη την δυνατότητα στους επισκέπτες του ιστότοπου μας ενημερώνεται
για τις συγκοινωνίες, Λιμενικούς-Αστυνομικούς σταθμούς , για χώρους διαμονής ,διατροφής, διασκέδασης πάσης φύσεως χρήσιμα τηλέφωνα και διευθύνσεις ,αναλυτική ενημέρωση για τις όμορφες πολιτιστικές, εκκλησιαστικές ,αθλητικές κ.α εκδηλώσεις μας για την ξακουστή κουζίνα μας τόσο της μαγειρικής όσο και της ζαχαροπλαστικής ,καθώς επίσης και για τις άλλες κατηγορίες και υποκατηγορίες που φιλοξενούνται στον ιστότοπό μας .. με ποιότητα ,αξιοσύνη πειστικότητα και κύρος .
Μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε στην καταγραφή της ενημέρωσης των πληροφοριών-στοιχείων ,φωτογραφιών ,τρόπου ζωής. .Όλοι μας να κερδίσουμε από αυτήν την συνεργασία.
Είμαστε μια μικρή ομάδα νέων επιστημόνων με όραμα ,διάθεση μα πάνω από όλα αγάπη ,ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να φανούμε αντάξιοι των υποσχέσεών μας .
Με εξαιρετική εκτίμηση
Μήλας Γεράσιμος Σπουδαστής Ελληνικού Πολιτισμού ΕΑΠ - Επιχειρηματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου