Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΡΑΝΤΕΒΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ   ΔΙΑΔΡΟΜΗ











































4 σχόλια:

  1. Μπράβω παιδιά ωραία δουλειά. Και έδεκει που περνάτε άλλη φορά να ρίχνετε και κάνα σπόρο για αγριόχορτα γιατί εφέτο πολλοί θα τα ψάχνουμε και δε θα τα βρίσκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ (ΜΠΟΝΟΡΑ ΜΠΟΝΟΡΑ) ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ, ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΛΟΥΘΑ ,,08:00 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος!! Θα το προσπαθήσουμε πατριώτη.
    Λοιπόν άκου τι μου θύμισες και πλάκωσα τα γέλια:
    Μια βραδυά που ήμουνα πυρασφάλεια με δυό γνωστούς και μη εξαιρετέους κάποιας ηλικίας και είχαμε πιάσει ένα πόστο, εκεί κατά της μία τα μεσάνυχτα αρχίζει ο ένας να παραπονιέται ότι από το μεσημέρι τον έχει πιάσει ένα τσιρλιό άλλο πράμα και αν του επιτρέπαμε να πάει σπίτι. Ε τι να πω συμφώνησα και τότε τον έπιασε ο άλλος να τόνε πάει και χάθηκε και αυτός και έμεινα μέχρι τα χαράματα σαν τον κούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω θα το κανουμε αντιθετα, ξεκιναμε λιγοι, για να μαζευτουν πολλοι! εντωμεταξυ αν το κάνουμε χόμπι,, υπάρχουν πολλά μονοπάτια για αξιοποίηση,,, (νερομυλοι, παλια λυτρουβια κ.α) ορεξη να υπάρχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή