Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Το τοπικό συμβούλιο Σκάλας εργάζεται για το χωριό του!

Αυτά είναι μεγάλα έργα – παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες για το τόπο.

Το τοπικό συμβούλιο προχωρά χωρίς να περιμένει βοήθεια και με δική του μισθοδοσία καθαρίζει από χθες τους κεντρικούς δρόμους στη Σκάλα και στο Ρατζακλί.





4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ POROS sto Blog σου μπορεί να γράφει κανείς ελεύθερα και αυτό είναι πρόβλημα για πολλούς. Η μέθοδος για να σταματήσει αυτό είναι παλιά, δοκιμασμένη και απλή.
    Μπαίνει κάποιος ανώνυμος βρίζει κάποιον χωρίς στοιχεία συκοφαντεί δηλαδή απειλείσαι από τον θιγόμενο και αναγκάζεσαι να ελέγχεις (αν γνωρίζεις βέβαια ) τα σχόλια. Με άλλα λόγια αρχίζεις να δουλεύεις κάτω από μπαμπούλα. Καλό θα ήταν να προειδοποιείς ότι οποιοδήποτε σχόλιο κρίνεις υβριστικό θα το κατεβάζεις γιατί θα σε στριμώξουν να το κάνεις με το ζόρι.

    Ελπίζω ανώνυμε που πραγματικά με προβληματίζεις, αν σου ξεφεύγουν από αγανάκτηση όλα αυτά που αναφέρεις, ή είσαι φυτευτός να δημιουργείς προβλήματα, (ελπίζω το πρώτο) να καταλαβαίνεις από τα παραπάνω ότι τα Blogs δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και αν δεν εκφράζεσαι με προσοχή στην ουσία είσαι εχθρός της ελευθερίας λόγου, και γενικά της δεοντολογίας των Bloggers.

    Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

    Υ.Γ.
    Απορίες έχω γιατί ανώνυμε έχεις γράψει τόσα σχόλια, ενώ φαίνεσαι ένα και το αυτό πρόσωπο, μου εξηγείς αν θέλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ 4 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΥΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΑΝΩ,, ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΣΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ,, ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ http://porosnews.blogspot.com/2011/04/blog-post_5992.html
    ΕΞΑΛΟΥ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 5 ΣΧΟΛΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. yparxei tropos na blepeis tin ip tou atomou pou ekane to comment, kai an ta comment einai apo tin idia ip. epishs mporeis na katargiseis teleios ta comment tis google, kai na douleueis mono me facebook comments.... dld opws sxoliazeis sto facebook tha sxoliazeis kai edw. kai etsi den tha exeis problima me anonimous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ,, ΑΠΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή