Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΣΩΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΑΠΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Σκέψεις προς συζήτηση

Εκθεση κλασικών οχημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης‏

Αγαπητοί φίλοι,
Επειτα απο την αδυναμία της διαφημιστικής εταιρειας Exctra Advertising να οργανώσει την εκθεση κλασικών οχημάτων  στο Περιστέρι Αττικής κάνω τις παρακάτω σκέψεις και θα  ήθελα τη γνώμη σας.
Σκέφτομαι στις 24,25,26, 27  Ιουνίου  σε εκθεσιακό χώρο στο Ηράκλειο Κρήτης να  πραγματοποιήσω αυτή την εκδήλωση με πολύ προσιτό κόστος.
Θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορείτε να διαθέσετε ενα τετραήμερο στην εκδήλωση αυτή συνδυαζόμενο βέβαια και με ολιγοήμερες διακοπές στο νησί μας.
Αυτές τις μέρες βρίσκομαι σε συζητήσεις με ακτοπλοϊκές εταιρείες,  ξενοδοχεία, γραφεια ενοικίασης αυτοκινήτου, χορηγούς, τοπικούς φορείς , λέσχες κ.λ.π. προκειμένου να καθορίσουμε το ποσό της συμμετοχής.  
Αν καταφέρουμε να πιέσουμε το κοστολόγιο των υπηρεσιών και με τα ίδια χρήματα που θα δίνατε στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (250 ευρώ)  όχι μόνο θα συμμετάσχετε στην εκθεση μας αλλά θα κάνετε και ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη.  (μετακίνηση από Αθήνα και διαμονή σε ξενοδοχείο
Ενα προτεινόμενο πρόγραμμα  είναι το παρακάτω.
1.       Ημερήσιο ταξίδι από Πειραιά  την Πέμπτη 23 Ιουνίου για Ηράκλειο Κρήτης.
2.       Αφιξη στο Ηράκλειο. Υποδοχή  από τοπικούς φορείς στο Λιμάνι.
3.       Γυρος της πόλης με αντίκες και στη συνέχεια  οδηγούμε τα αυτοκίνητα μας στο εκθεσιακό χώρο.
4.       Παρασκευή: Πρώτη μέρα επικεέψεων του κοινού.  Παράλληλα με την εκθεση θα γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις εντός και εκτός του εκθεσιακού χώρου. Οι εκδηλώσεις θα έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια, την οδήγηση – δεξιοτεχνία, την αναπαλαίωση και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
5.       Το κοινό θα ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της εκθεσης για την ανάδειξη του καλλίτερου αυτοκινήτου (3 κατηγορίες)
6.       Το Σάββατο ή Κυριακή θα γίνουν κάποιες ομιλίες από βετεράνους οδηγούς αγώνων ή από εκπροσώπους Λεσχών με ενδιαφέροντα θέματα.
7.       Την Κυριακή το βράδυ σε επίσημη τελετή θα γίνει η απονομή των επάθλων των καλλίτερων οχημάτων καθώς και βράβευση ΟΛΩΝ των συμμετασχόντων από τους διοργανωτές. Θα ακολουθήσει δεξίωση με φαγητό.
8.       Τη Δευτέρα (τελευταία μέρα)  αναχωρούμε από το εκθεσιακό χώρο και κάνουμε μια εκδρομή στην ενδοχώρα της Κρήτης (ισως στο Οροπέδιο Λασιθίου) και μετά το μεσημεριανό φαγητό περνάμε ξανά από το κέντρο του Ηρακλείου όπου παραθέτουμε τα οχήματα μας στην Κεντρική πλατεία Ηρακλείου μέχρι να έρθει η ώρα της επιβίβασης στο πλοίο για τον Πειραιά.
Καθόλη τη διάρκεια της εκθεσης  οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να αφήσουν ασφαλισμένα τα οχήματα τους στον εκθεσιακό χώρο και να κάνουν τις διακοπές τους εφόσον το επιθυμούν με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε προνομιακή τιμή.

Θα ήθελα να γνωρίζω κατα πόσο μπορείτε να συμμετάσχετε στην παραπάνω εκθεση προκειμένου να γνωρίζω τον όγκο των συμμετοχών.

Περιμένω τα σχόλια σας.

Φιλικά

Ρασιδάκης Μιχάλης
Εκδότης
6970 446565

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου