Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ!!




Δεν ανέβηκε ούτε ένα βίντεο από το χορευτικό του Χρήστου Μεγαδούκα, όπως  μου σχολιάζουν αρκετοί αναγνώστες ,και  ειλικρινά  δεν ευθύνομαι στο ποσοστό του ότι απλά αναρτώ δημοσιευμένα  βίντεο από άλλους ,είτε βίντεο που μου δόθηκαν να ανεβάσω. δεν έγινε από πρόθεση!!!
Το σχόλιο αναφέρει και συμφωνώ εν μέρη,,,!!

<Εμφανίστηκε πρώτη φορά και μια καινούργια ομάδα που αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθεια της όλο αυτό το χρόνο...Πρώτη φορά είδαμε κάτι το διαφορετικό και η προσπάθεια αυτών των παιδιών εκμηδενίστηκε..>. 
Η μόνη μου  διαφωνία είναι ότι απλά  δεν βρέθηκε ακόμη βίντεο,, που νομίζω σίγουρα κάποιος θα ανεβάσει ,και θα το μάθουμε, και μια τέτοια  αξιέπαινη προσπάθεια δεν είναι δυνατόν να μην αξίζει τα συγχαρητήρια  από όλους μας, και πρέπει να συνεχιστεί!!
ακολουθούν μερικές ακόμη φώτο από άλλο πολύ όμορφο  χορευτικό , που μου στάλθηκαν από τον φίλο Αλέξη!!!! Αν υπάρχεί κάποιο δημοσιευμένο βίντεο,που ίσως δεν το γνωρίζω ας μου το νωστοποιήσετε να τα προσθέσω στην ανάρτηση του άλλο blog pronnoikefalonias.blogspot.com που έχω και την ροή αριστερά σε αυτό με συμαζεμένες τις σημαντικες αναρτήσεις αυτού του μπλοκ!!



ΔΙΟΡΘΩΣΗ  ΜΕΤΑ  ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ  ΣΧΟΛΙΑ..:  ομάδα εκμάθησης ενηλίκων τού συλλόγου ΠΡΟΝΗΣΟΣ που ξεκίνησε φέτος μέ δάσκαλο χορού τόν Χρήστο Μεγαδούκα 
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ:  ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ  ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. 
1ο ΒΙΝΤΕΟ
2ο ΒΙΝΤΕΟ



3 σχόλια:

  1. Υπαρχουν 2 βιντεο με τις παρουσιασεις του παιδικου τμηματος και του τμηματος εκμαθησης ενηλικων του Προνησου,υπο την δισκαλια του Μεγαδουκα Χρηστου!Αυτα που μπορουμε να τα στειλουμε για να αναρτηθουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φωτογραφίες που αναρτήσατε (με τίς στολές),δέν είναι κάποιο άλλο χορεύτικο αλλά ή ομάδα εκμάθησης ενηλίκων τού συλλόγου ΠΡΟΝΗΣΟΣ που ξεκίνησε φέτος μέ δάσκαλο χορού τόν Χρήστο Μεγαδούκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ,,, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ KAI EINAI ΑVI, ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΕΜΑΙΛ GGKI67@OTENET.GR Ή FOTISFAMILY@HOTMAIL.COM ΣΑΝ ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ,2 ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.!
    ΑΛΛΟΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΕ ΦΛΑΣΑΚΙ ,CD, Η ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή