Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,, ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ

Έλεγχος στους πρώην Δήμους για τα οικονομικά και για ενδεχόμενες ατασθαλίες


Στις τρεισήμισι το πρωί τελείωσε ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο.
Στις τρεισήμισι το πρωί τέλειωσε η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου. Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η εισήγηση ότι στο Δήμο Ελειού Πρόννων έγιναν ατασθαλίες και εγκρίθηκε η πρόταση του Δημάρχου να γίνει έλεγχος σε όλους τους Δήμους.   Συζητήθηκαν επίσης κάποια δευτερεύοντα θέματα, αλλά για τα σφαγεία και κάποια άλλα θέματα που παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον, η συζήτηση θα γίνει στο επόμενο Δημ. Συμβούλιο.
Πηγή: Kefalonianews.gr
e-kefalonia.net
Ο ΤΙΤΛΟΣ  ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ,  
ΠΟΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ  ΧΘΕΣ, Η  ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  ΜΟΥ  ΦΑΝΗΚΕ  ΑΡΚΕΤΑ  ΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΕΞΑΛΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΧΡΟΝΟ   ΘΗΤΕΙΑΣ  ΣΧΕΔΟΝ  (10 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ) ΚΑΙ  ΟΠΩΣ  ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ  ΣΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  (ΕΝΟΩ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ)  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΩΝ!!  
Η  ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ,, ΑΥΡΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ  (ΤΡΙΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ), ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ  ΕΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑ  ΧΘΕΣ  ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ  ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙ,  ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΚΑΙ  ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΕΧΕΙ  ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΚΟΥΡΗΣ.! 
ΓΙΑ  ΝΑ   ΔΟΥΜΕ   ΛΟΙΠΟΝ  ΤΙ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου