Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Χρηματοδότηση εκδηλώσεων για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε-KEFALONIA.NET

Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης τροχαίας καθώς και τη δημιουργία «Μπαλάντας του Τρύγου».
Μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, τη χρηματοδότηση δυο εκδηλώσεων που προγραμματίζονται να γίνουν στην Κεφαλονιά.

   Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Κουρής, ανέφερε ότι «στο πλαίσιο των νέων θεσμικών δεδομένων και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του νησιωτικού χαρακτήρα της Περιφέρειας, καθώς και της ανάγκης στήριξης πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφερειακής μας Ενότητας, προτείνω να εξεταστούν δυο αιτήματα για εκδηλώσεις».
   Συγκεκριμένα: Ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλονιάς θα προβεί στην καθιερωμένη εορτή με τίτλο «Η Μπαλάντα του Τρύγου».
   Η εορτή πλαισιώνεται από χορωδιακά σύνολα, ενώ θα προσφερθεί πλούσιος μπουφές στους 500 περίπου καλεσμένους.
   Για το σκοπό αυτό ζητείται η υποστήριξη επιχείρησης κέτερινγκ με κόστος 2.500,00€+ΦΠΑ , ηχητική κάλυψη με κόστος700€+ΦΠΑ και διαφημιστικό υλικό 300,00€+ΦΠΑ. Συνολικό κόστος 3.500,00€+ΦΠΑ.
Χορήγηση Οικονομικής Ενίσχυσης τροχαίας Κεφαλονιάς
   Το δεύτερο αίτημα αφορούσε στην οικονομική ενίσχυση της Τροχαίας Κεφαλονιάς, η οποία, στo πλαίσιo των αρμοδιοτήτων της, καθώς και την ανάγκη ενημέρωσης για θέματα οδικής ασφάλειας των πολιτών και των μαθητών της Κεφαλονιάς, θα πραγματοποιήσει «Έκθεση Τροχαίας 2011», που θα διεξαχθεί από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου της Αστυνομικής Δ/νσης Κεφαλονιάς, στην οποία θα ενημερωθεί το κοινό και οι μαθητές των σχολείων του νησιού για τα αίτια που οδηγούν σε τροχαία δυστυχήματα.
   Η ενημέρωση θα γίνει από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ως εκ τούτου ζητείται η κάλυψη των εξόδων :
- Μπουφές (σνακ, αναψυκτικά) 300 ατόμων για την έναρξη της εκδήλωσης (27 /11/2011) στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος», ποσού 1.300,00€ συμπεριλαμβανομένου του  Φ.Π.Α.
- Έντυπο υλικό (έντυπο 2πτυχο 1500 τμχ, εβδομάδα τροχαίας 1500 τμχ, πρόσκληση-πρόγραμμα 1500 τμχ, ρύθμιση κυκλοφορίας από σχολικό τροχονόμο 2000 τμχ, έκθεση τροχαίας 2000 τμχ, φάκελοι 1500 τμχ),  ποσού 1.800,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
   Το συνολικό ποσό της δράσης ανέρχεται στα 3.100,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
   Να σημειωθεί ότι το έντυπο υλικό θα διανεμηθεί σε μαθητές οι οποίοι θα επισκεφθούν το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αλλά και κατά τη διάρκεια επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν από στελέχη της τροχαίας σε σχολεία του Νομού.
Share
No related posts.
Tags: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου