Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δεν έχει συνεργαστεί  με τον φορέα μας, τόσο στην τρέχουσα διοικητική του μορφή (ως Περιφέρεια-Περιφερειακή Ενότητα) όσο και στην προ μεταρρύθμισης, δομή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης σε Προγράμματα ή Συνεργασίες, ανάλογου τύπου, Εθνικού, Ευρωπαϊκού ή Διεθνούς χαρακτήρα.

Ωστόσο πολλάκις έχει συνδράμει με τους Εθελοντές του και με την  υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει σε εκδηλώσεις και δρώμενα που έλαβαν χώρα υπό την αιγίδα ή την εποπτεία μας και δει πάντα με άμεση ανταπόκριση, εξαιρετική παρουσία, με οργάνωση, συντονισμό και αποτελεσματικότητα στις ενέργειες τους. Άλλωστε η επιτυχή έκβαση πολλών εκ των διοργανώσεων μας, στηρίχθηκε ως ένα βαθμό και στην ενεργό συμμετοχή του συγκεκριμένου Σώματος, το οποίο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και προσβλέπουμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας.
Συγκεκριμένα αποτελούν τους καθ΄ ύλην αρμόδιους για τις επισκέψεις του κοινού στον Αίνο και την εποπτεία των κτιρίων-εγκαταστάσεων του Φορέα μας στον συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο έχουν και οι ίδιοι διαμορφώσει χώρο Πρώτων Βοηθειών. Επίσης η επιτυχή διεξαγωγή των Special Olympics  στον Νομό μας, στηρίχθηκε  και στην ενεργό συμμετοχή του Σώματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου