Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ , ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!

Οι Κεφαλλονίτες της Αργυρούπολης και των Νοτίων Προαστίων έδωσαν για άλλη μια φορά το παρόν σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση με αφιέρωμα στον προστάτη του Νησιού μας Άγιο Γεράσιμο. Το θέατρο Μίκης Θεοδώρακης γέμισε με εννιακόσιους πατριώτες και κατέστη για άλλη μια φορά μικρό για να μας φιλοξενήσει όλους. 
Η καρδιά της Κεφαλλονιάς χτύπησε στην Αργυρούπολη από τον δραστήριο Σύλλογο Κεφαλλονιτών και τον Πρόεδρο Γιώργο Κωνσταντάτο. Το ΔΣ και ο Πρόεδρος είχαν οργανώσει μια βραδιά αξίας συγχαρητηρίων που περιλάμβανε κινηματογραφική παρουσίαση της βιογραφίας της ζωής του Αγίου Γερασίμου με γυρισμένα φιλμ στην Κεφαλλονιά που προβλήθηκαν σε μεγάλη γιγαντο οθόνη.
 Το κέφι και τραγούδι κατέκλισε αμέσως την αίθουσα με την ερμηνεία μοναδικών Κεφαλλονίτικων καντάδων από την μαντολινάτα – χορωδία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και μαέστρο το Κό. Μιχαηλίδη. Οι Καντάδες συνοδεύτηκαν με ιστορίες τοπικού ιδιώματος που παρουσιάστηκαν από τον αντιπρόεδρο της αδελφότητας κύριο Ηλία Αλυσανδράτο.
Την σκυτάλη πήραν τα χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας όπου το κοινό με χειροκρότημα έδινε ρυθμό και δήλωνε την συμμετοχή του. Το άκουσμα του βιολιού και των παραδοσιακών μας χορών ξεσήκωσαν τον κόσμο που ήθελε να ανέβει στην σκηνή να χορέψει με τα παιδιά. Μοναδική ήταν η παρουσία χορευτικού με Καντρίλιες και Γαιτανάκη ταξιδεύοντα μας σε μια άλλη γλυκιά εποχή.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σύλλογο της Αργυρούπολης και στον δραστήριο Πρόεδρο Γιώργο Κωνσταντάτο για την πολύ αξιόλογη διοργάνωση και όπως ο ιδίως ανακοίνωσε στην ομιλία του «Θα φέρουμε την Κεφαλλονιά μας εδώ στην καρδιά της Αθήνας αφού δεν μπορούμε να είμαστε μόνιμα εκεί»
Στο μέλλον ο Σύλλογος σχεδιάζει μια σειρά εκδηλώσεων με πιο πρωτότυπη την εκδήλωση που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου, μια βραδιά κινηματογράφου με Κεφαλονίτικες Ιστορίες από το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Σκιαδαρέση. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για την εκδήλωση αυτή στο μέλλον.


και φώτο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου