Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Σείστηκε η Αργυρούπολη από τους Κεφαλονίτες.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  tilevoaskefalonias.blogspot.comΣείστηκε ακόμη μία φορά η Αργυρούπολη από τους Κεφαλονίτες, που χθες κατέκλυσαν την  αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης, για να τιμήσουν τον Πολιούχο και Προστάτη μας Άγιο Γεράσιμο.


Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλονιτών Αργυρούπολης, Γιώργος Κωνσταντάτος, είχαν οργανώσει μια πανέμορφη εκδήλωση, που κατέπληξε την κατάμεστη από συμπατριώτες μας αίθουσα.

Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό του Προέδρου Γιώργου Κωνσταντάτου.   

Στη συνέχεια χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κορτζίδης Χρήστος


και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, συμπατριώτης μας κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

Ένα βίντεο με τη ζωή του Αγίου μας, αλλά και αποσπάσματα από παλαιότερα πανηγύρια στο νησί μας, προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη που διαθέτει η αίθουσα.

Αμέσως μετά η πολυπληθής, ανανεωμένη,  μεικτή χορωδία και μαντολινάτα, της Αδελφότητας Κεφαλήνων και Ιθακησίων Πειραιά,  με μαέστρο τον κ. Μιχαηλίδη, τραγούδησαν  τις αγαπημένες καντάδες και αριέττες της πατρίδας μας.   
Πολλές ήταν οι φορές, που οι παρευρισκόμενοι, ενθουσιασμένοι τραγουδούσαν και με το χειροκρότημά τους έδιναν ρυθμό.

Τα χορευτικά της Αδελφότητας, ήταν αυτά που στην κυριολεξία δημιούργησαν σεισμό στην αίθουσα. 
Άρχισαν με τις καντρίλιες για να ακολουθήσει, ο Μπάλος, ο Δηβαράτικος, ο Μέρμηγκας, οι Βλαχοπούλες και ένα σωρό άλλοι χοροί, που κατενθουσίασαν στην κυριολεξία, το Κεφαλλονίτικο κοινό.  


Το ΔΣ του Συλλόγου της   Αργυρούπολης και ο Πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντάτος είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων για την άψογη οργάνωση της πανέμορφης εκδήλωσης, που με τόσο μεράκι ετοίμασαν.   Επίσης το ΔΣ της Αδελφότητας και ο Πρόεδρος Βαγγέλης Σπαθής, είναι άξιοι επαίνων για τη σοβαρή δουλεία που πραγματοποιείται, στο μεγαλύτερο πολιτιστικό σωματείο της Πατρίδας μας,  για τη διάσωση, διαφύλαξη, και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς των νησιών μας, Κεφαλονιάς και Ιθάκης. 

Την παρουσίαση πραγματοποίησε η Γενική   Γραμματέας του Συλλόγου κ. Τασία Τσώλη.

Ο Άγιος Γεράσιμος βοήθεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου