Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ e-kefalonia.net

Επείγον: o Πάγκαλος μήνυσε γνωστή Κεφαλλονίτισσα;

Απίστευτο σκηνικό στη λίμνη της Βουλιαγμένης με πρωταγωνιστή το Θεόδωρο Πάγκαλο
Γνωστή Κεφαλλονίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Κατελειό, συνάντησε τυχαία στη λίμνη της Βουλιαγμένης τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης που … «απολάμβανε» το καφέ του. Η γνωστή Κεφαλλονίτισσα με οικολογικές ..ευαισθησίες μόλις αντίκρισε τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης άρχισε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει ενάντια στις αποφάσεις της κυβερνητικής πολιτικής. Οι φωνές της συμπατριώτισσάς μας ενόχλησαν το Πάγκαλο ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της ενώ ζήτησε από τη προσωπική του φρουρά να συλληφθεί ώστε να της κάνει μήνυση για εξύβριση και απρεπή συμπεριφορά. Η άτυχη Κεφαλλονίτισσα μόλις είδε τον αντιπρόεδρο έξαλλο να κινείται ως …μαινόμενος  ταύρος προς το μέρος της έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης. Στο μεταξύ στη περιοχή έφθασαν δεκάδες περιπολικά για να πιάσουν μια …γυναίκα.
Ευτυχώς όλα έληξαν καλός και ο αντιπρόεδρος δεν έκανε μήνυση στην άτυχη γυναίκα που …τόλμησε να παραπονεθεί στο αντιπρόεδρο.
Το περιστατικό έγινε γνωστό από στόμα σε στόμα στη Κεφαλληνιακή αδελφότητα της Αθήνας που έχει εξοργιστεί με τα καμώματα του Θεόδωρου Πάγκαλου ενώ πριν λίγο στη περιοχή έφθασε γνωστός Κεφαλλονίτης δικηγόρος αν υπάρξει πρόβλημα με τη Κεφαλλονίτισσα. Ο κόσμος φώναζε εναντίον του αντιπροέδρου ενώ αλγεινή εντύπωση έκανε η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας (πάνω από 10 περιπολικά).
Μάλλον στη Κυβέρνηση έχουν χάσει τελείως την επαφή τους με τη κοινωνία και συμπεριφέρονται αμήχανα και νευρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου