Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο Γ.ΦΟΡΤΕΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,,


«Το ζητούμενο δεν είναι ούτε η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου (που σε τελική ανάλυση είναι γνωμοδοτική), αλλά ούτε και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (που θεσμικά δεν υφίσταται).
Εκτός των άλλων και οι δύο είναι και ατεκμηρίωτες, οπότε και έχουν αδύνατη πολιτική και επιστημονική αξία.
Το ζητούμενο είναι η ΚΥΑ που θα καθορίσει τις περιοχές ανάπτυξης των ιχθυοκαλλιεργειών.»
Βέβαια πολύ αμφιβάλλω αν η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου έχει φθάσει στο Υπουργείο αφού σήμερα αναρτήθηκε στο site της Περιφέρειας και αύριο συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας, με εισηγήσεις που έχουν βγει προ πολλού,
Έστω κι έτσι θα έπρεπε να παραβρεθούν κάποιοι στη συνεδρίαση και να μεταφέρουν το κλίμα της τοπικής κοινωνίας.
Τελικά….. «ΦΟΡΤΕΣ:   ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΤΟΥ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,, ΚΑΤΑΛΗΞΗ  ,,, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ,ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ  (ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ)»!!
ΚΑΙ  Η ΜΟΝΗ  ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΙΑ ,, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ  ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ  ΦΟΡΤΕ,,
Τώρα μόνο δικαστικά (Συμβούλιο Επικρατείας) μπορεί να μπλοκαριστεί η ΚΥΑ και φυσικά αφού δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.!!  
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!! 

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους το όνειρο του κάθε τουρίστα έγινε πραγματικότητα, ο Πόρος έγινε ψαροχώρι.Βέβαια , χωρίς φρέσκα ψάρια , αλλά και του ιχθυοτροφείου καλά είναι.Τέλος , πήραν εκδίκηση όσοι είχαν εισαχθεί στο ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιεργειών του Μεσολογγίου και κάποιοι τους χλεύαζαν πως δεν θα βρουν δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή