Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

΄΄Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας΄΄ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!!


πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. & των Σ.Α.
Για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα
με την συμμετοχή όλων των Ελλήνων
με στόχο την ανάδειξη των υγιών Εθνικών και Δημοκρατικών δυνάμεων της Χώρας......

 Το έμβλημά μας

...τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές με χρώματα γαιώδες, βαθύ κυανό και γαλάζιο αντίστοιχα που συμβολίζουν την Ελληνική γη, θάλασσα και ουρανό
και τη λέξη ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ με τα αρχικά Ε.Ε.
Οι αρχές μας
•    Δημοκρατία – Αξιοκρατία - Δικαιοσύνη
•    Έλεγχος υπευθύνων για τη δημοσιονομική κατάσταση της Χώρας
•    Διαφύλαξη της Εθνικής κυριαρχίας και προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων
•    Κοινωνική πρόνοια & αλληλεγγύη
•    Προστασία της ζωής, της περιουσίας και των δικαιωμάτων του Πολίτη
•    Το σχολείο, ανοικτή εστία παραγωγής Ελληνικής και Ορθόδοξης Χριστιανικής αγωγής
•    Ισότιμη συμμετοχή στις διεθνείς συμμαχίες, ενώσεις και οργανισμούς
•    Απλή αναλογική
•    Κατάργηση  ασυλίας και προνομίων βουλευτών
•    Μέγιστη διάρκεια συνεχούς βουλευτικής θητείας
•    Ασυμβίβαστο βουλευτή & υπουργού
•    Διαρκής έλεγχος του πόθεν έσχες για όλους

.Η ίδρυση του πολιτικού κόμματος με την ονομασία ΄΄Σύνδεσμος Εθνικής
Ενότητας΄΄ έγινε μετά από πρωτοβουλία μερικών αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. & των
Σ.Α. την 21η Νοεμβρίου 2011,για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα με
την συμμετοχή όλων των Ελλήνων με στόχο την ανάδειξη των υγιών Εθνικών και
Δημοκρατικών δυνάμεων της Χώρας......


            Σωτήριος Δ.Σάρλος
Εκπρόσωπος Συδέσμου Εθνικής Ενότητας
           Κεφαλληνίας & Ιθάκης
                                                                                                         Αργοστόλι 31 Δεκ.2011
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ: 
Αξιότιμες συμπολίτισσες, αξιότιμοι συμπολίτες


       Την 21η Νοεμβρίου 2011 γεννήθηκε ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας. Ένα νέο κόμμα, που συστάθηκε μετά από πρωτοβουλία απόστρατων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας της χώρας μας. Των ανθρώπων που έθεσαν και εάν χρειαστεί θα επαναθέσουν τα σώματα και τις ψυχές τους στα πόδια της πατρίδος μας. Ονομάστηκε Σύνδεσμος, γιατί αποτελεί την ένωση όλων των πολιτών που έχουν κοινές πεποιθήσεις για το μέλλον της πατρίδος και των παιδιών μας. Είναι Εθνικός, γιατί επιδιώκει να ανασυνθέσει και να  αναδείξει  την εθνική δράση  των Ελλήνων και Ελληνίδων ως συλλογική δύναμη δημιουργίας. Και τέλος είναι ένας φορέας Ενότητας, καθώς προσδοκά την αληθινή ενότητα του Ελληνικού Λαού η οποία αποτελεί την διαχρονική, αξεπέραστη και κολοσσιαία δύναμη του. Γνωρίζουμε όλοι μας και γνωρίζουν καλά και όσοι μας επιβουλεύονται ότι όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι κάνουν θαύματα. Θαύματα ενώπιον των οποίων η οικουμένη ολόκληρη ίσταται άναυδη.
      Η αδυναμία του μέσου έλληνα να αντιδράσει στα όσα διαδραματίζονται γύρω του χωρίς ο ίδιος να έχει τη δυνατότητα να μετέχει στις προειλημμένες αποφάσεις που του επιβάλλονται στο βωμό του οικονομικού ορθολογισμού, αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα. Ενός φορέα που αγκαλιάζει όλους τους έλληνες, γιατί αποτελείται από ανένταχτους πολίτες και όχι από επαγγελματίες πολιτικούς του μεταπολιτευτικού παρελθόντος. Πέρα και πάνω από επιχειρηματικά συμφέροντα, υπόγειες διαδρομές κεφαλαίων και χορηγίες δημοσιοσχετιστών. Ήδη τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται υπ’ ατμών μια ακατάπαυστη διαδικασία ενημέρωσης σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, τα αποτελέσματα της οποίας ενθαρρύνουν και ενδυναμώνουν την αγωνιστική μας διάθεση.
     Η κορωνίδα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας είναι οι ξεκάθαρες και δημοκρατικές θέσεις, καταστατικό και διαδικασίες εκλογής στελεχών. Τα σχετικά με τη λειτουργία του Συνδέσμου ΕΕ έγγραφα είναι ανηρτημένα στο διαδίκτυο, προσβάσιμα από κάθε πολίτη. Στον ίδιο ιστότοπο μπορεί κάποιος να εγγραφεί ως μέλος του κινήματος και να έχει λόγο και άποψη συνεισφέροντας δημιουργικά. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος να παρακολουθούμε απαθείς τις εξελίξεις. Το σπίτι μας ήδη φλέγεται!
    Οι θέσεις του Συνδέσμου ΕΕ μπορούν να συνοψιστούν στα εξής σημεία, μιας και ανάλυση αυτών θα ακολουθήσει σύντομα.
    1)      Ο έλεγχος και αναζήτηση των υπευθύνων που άσκησαν την πολιτική εξουσία και οδήγησαν τον Ελληνικό Λαό στην υποδούλωση του μνημονίου.
    2)      Δεν θα εφαρμόσουμε τους όρους του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων που θίγουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και τις εθνικές επιλογές.
    3)      Ψήφιση νέου Συντάγματος με κύρια σημεία την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου της δημοκρατίας, την ενσωμάτωση των βασικών διατάξεων του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής, την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, το άνοιγμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όχι μόνο σε ΝΠΔΔ και η  επανεξέταση του τρόπου λειτουργίας  των κομματικών νεολαιών εντός των χώρων των πανεπιστημίων. Εκτός αυτού ο Σύνδεσμος ΕΕ θα παραμείνει προσηλωμένος στο άρθρο 16. Η παιδεία έχει σκοπό την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης. Δεν θα επιτρέψουμε την αποξένωση των ελληνοπαίδων από τη θρησκευτική πίστη του Λαού.
  4)      Η εκπόνηση και εφαρμογή εθνικού σχεδίου για την αναδιάρθρωση της παραγωγικής διαδικασίας με έμφαση στην αποκέντρωση.
                                                                  -2-
 5)      Εμπέδωση της ασφάλειας, της περιουσίας και της ζωής των πολιτών. ΄Αμεση λύση στο Εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
  6)      Δυναμική υπεράσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Κανένας εφησυχασμός, καθώς τίποτε δεν είναι δεδομένο στη γεωπολιτική σκακιέρα.
  7)      Αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοικήσεως και αξιολόγηση σε όλο το φάσμα του Δημοσίου.
  8)      Αναδιοργάνωση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Έλεγχος της πολυνομίας και πραγματική ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
  9)      Ναι στην ελεύθερη οικονομία, αλλά με ένα ισχυρό, αξιόπιστο, σοβαρό και αποτελεσματικό παρεμβατικό κράτος.
   Μας ερωτούν καλόπιστοι φίλοι μας πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας. Απάντηση: Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Δεν ενδιαφερόμαστε για τη διατήρηση και εξασφάλιση του πολιτικού μας μέλλοντος. Δε γνωρίζουμε, ούτε επιθυμούμε να μάθουμε τι σημαίνει πολιτικό κόστος. Δεν εμπορευόμαστε τις λαϊκές προσδοκίες έναντι ψηφοδελτίων. Δεν εμβαπτισθήκαμε στις κομματικές κολυμπήθρες εις το όνομα του κόμματος, ούτε εκπαιδευτήκαμε για να θέτουμε υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το συμφέρον της παράταξης. Έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Επιθυμούμε να δράσουμε από θέσεις πολιτικής ευθύνης για να σταματήσουμε το κατρακύλισμα της Ελλάδας και τον διεθνή εξευτελισμό της. Να ανορθώσουμε το φρόνημα και την αυτοπεποίθηση του Λαού. Και είμαστε βέβαιοι ότι ο Λαός θα μας στηρίξει. Γιατί πλέον γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που μιλούν την ξύλινη γλώσσα και ποιοι τη γλώσσα της αλήθειας.
   Μας ερωτούν: Ποια είναι η ιδεολογία σας (βασιζόμενοι στα στερεότυπα του ξεπερασμένου πολιτικού φάσματος); Και απαντάμε: Η πατρίδα βρίσκεται σε δύσκολες ώρες και νομοτελειακά έρχονται ακόμη δυσκολότερες. Δεν είναι η ώρα για διχαστικές πολιτικές, δήθεν ιδεολογίες, πίσω από τις οποίες κρύβεται η βουλιμία για τη νομή της εξουσία και τίποτε άλλο. Μία είναι η ιδεολογία μας: η αληθινή μας αγάπη για την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Αυτό το ευγενές συναίσθημα που πυρπολεί τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου και τον καθιστά ΑΞΙΟ να ζει όχι ως ένα απλό βιολογικό ον, αλλά ως ένα ψυχικά ανώτερο δημιούργημα που ανήκει σε ένα Θεό, Γένος και Πατρίδα.
    Για εμάς ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει. Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις θυσίες του.

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας Κεφαλονιάς

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου