Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί τη Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012

 στις 18:30, στο Ξενοδοχείο "ΦΩΚΑΣ"
ΕΚΔΗΛΩΣΗ Νο 42 ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Λεπτομέρειες

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί τη Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012, στις 18:30, στο Ξενοδοχείο "ΦΩΚΑΣ" στην Κεφαλονιά, με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.
Η συμμετοχή σας θα ενδυναμώσει την προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας.
Στοιχεία επικοινωνίας
Ν.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ: Σάρλος Σωτήριος 26710 28238 697 629 6864 sdsarlos@mycosmos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Διεύθυνση: Ναυαρίνου 17, Αθήνα, 10680 τηλ 211 182 6004  e-mail: syndesmosee@syndesmosee.gr
Λίγα λόγια για τον νέο πολιτικό φορέα ΣΕΕ.
Ο νέος πολιτικός φορέας φέρει το όνομα "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ".
Ο "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ" παραπέμπει στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος την 15η Αυγούστου του 1909 στο Γουδή, όπου σε παρόμοιες για τη χώρα συνθήκες παρενέβη τότε στα πολιτικά δρώμενα και επέβαλε τον Ελευθέριο Βενιζέλο σαν ηγέτη της Ελλάδας.
 Το έμβλημα έχει σχήμα αποτελούμενο από τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές, χρώματος γαιώδους, βαθέος κυανού και γαλάζιου αντίστοιχα.


Τα χρώματα αυτά συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσά μας, στοιχεία Εθνικής κυριαρχίας, τα οποία σήμερα διακυβεύονται από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1) Πρόεδρος: Νικόλαος Αλικάκος.
Απόστρατος Σ.Ξ . Γεννήθηκε το 1958. Κατάγεται από την Αγία Μαρίνα Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. ΣΣΕ Τάξεως 1981.Αποστρατεύθηκε το 2011.Πτυχιούχος Νομικού Τμήματος Νομικής Σχολής Αθηνών.
2) Α΄ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Γερούλης.
Απόστρατος Π.Α. Γεννήθηκε το 1958 Απόφοιτος Σχολής Ικάρων Τάξεως 1980. Αποστρατεύθηκε το 2010. Κάτοχος ΜPhil in Social Science/Leicester University, UK & Διδακτορικού από το ΕΜΠ/ Μηχ. Ηλ. & Μηχ. Ηλ. Υπ.
3) Β΄ Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Πανταζής.
Απόστρατος Σ.Ξ . Γεννήθηκε το 1958 στην Κόρινθο. ΣΣΕ Τάξεως 1981.Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ.
4) Γενικός Γραμματέας. Θεόδωρος Διαμάντης.
Απόστρατος ΕΛΑΣ . Γεννήθηκε το 1955 στη Βούλπη Ευρυτανίας. Απόφοιτος Σχολής Υπαστυνόμων 1977. Εγκληματολογικός Αναλυτής μετεκπαιδευθείς στις ΗΠΑ (B.D.S)
5) Επιτροπή Δεοντολογίας(Πρόεδρος). Γεώργιος Σιδερής.
Απόστρατος Π.Ν. Γεννήθηκε το 1953 στην Αίγυπτο με ρίζες από το Καστελλόριζο. ΣΝΔ Τάξεως 1975. Αποστρατεύτηκε το 2002. Απόφοιτος Τμήματος Διοίκησης και Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιά. Master στο Ανθρώπινο Δυναμικό, Προμήθειες- Συμβάσεις, Ανάλυση Συστημάτων από Ν.P.S. Απόφοιτος ΝΣΠ.
6) Ταμίας. Φώτιος Ρίζος.
Απόστρατος Σ.Ξ . Γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα . ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2008.
7) ΔΡ. Αθανάσιος Δρούγος .
Στρατιωτικός Αναλυτής. Σπούδασε σε ΗΠΑ και ΟΛΛΑΝΔΙΑ με επίπεδο πτυχίου ΜΑΣΤΕΡ -Διδακτορικού σε Διεθνείς Σχέσεις και Αμυνα -Στρατηγική. Μέλος δεκάδων Διεθνών Ινστιτούτων και διδάσκει σε Σχολές Αμυνας 11 κρατών -μελών του ΝΑΤΟ και σε πολλά κολλέγια των κρατών Μελών της Συμμαχίας.
8) Ιωάννης Κουτσαϊμάνης.
Απόστρατος Σ.Ξ . Γεννήθηκε το 1959 στην Ξάνθη. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2010. Απόφοιτος ΑΣΠ και ΣΕΘΑ.
9) Ανάργυρος Σαρήπαπας.
Απόστρατος Σ.Ξ . Γεννήθηκε το 1958 στην Θεσσαλονίκη. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2011. Απόφοιτος ΑΣΠ και ΝΑΤΟ Defence Gollege.
10) Σταύρος Σακελλαρόπουλος.
Απόστρατος Σ.Ξ . Γεννήθηκε το 1959 στην Αταλάντη Φθιώτιδος. ΣΣΕ Τάξεως 1981. Αποστρατεύθηκε το 2008.
11) Στέφανος Σφατίδης.
Απόστρατος Σ.Ξ . Γεννήθηκε το 1960 στην Κομοτηνή. ΣΣΕ Τάξεως 1984. Αποστρατεύθηκε το 2010. Απόφοιτος ΑΔΙΣΠΟ.
12) Άγγελος Σπαντίδος.
Απόστρατος Σ.Ξ . Γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. ΣΣΕ Τάξεως 1983. Αποστρατεύθηκε το 2011. Aπόφοιτος ΣΤΕΑΜΧ.

Ιδρυτική Διακήρυξη
Ελληνίδες, Έλληνες
Διανύουμε ήδη σαν χώρα δύο σχεδόν αιώνες ελεύθερου βίου.
Χρονικό διάστημα στο οποίο συντελέστηκαν ιστορικά για το Έθνος γεγονότα.
Στο πέρασμα του χρόνου αυτού, η Πατρίδα μας, με θυσίες των παιδιών της, ευτύχησε να αποκτήσει τη θέση που της αρμόζει μέσα στο φυσικό της χώρο, την Ευρώπη και να γίνει σεβαστή στη διεθνή κοινότητα, ξεπερνώντας τις μελανές περιόδους της Ιστορίας της, που κυρίως οφείλονταν στην διχόνοια και τον διχασμό.
Τις τελευταίες όμως δεκαετίες, είμαστε όλοι μάρτυρες της σταδιακής αποδόμησης αρχών, αξιών, ιδανικών και θεσμών.
Το Σύνταγμα καταστρατηγείται βάναυσα, ερμηνευόμενο κατά το δοκούν και ανάλογα με τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το τελευταίο προπύργιο της διαφύλαξης των δημοκρατικών θεσμών και της τήρησης του Συντάγματος, από κεφαλή του κράτους έχει μετατραπεί σε ένα αποδυναμωμένο πολιτικά πρόσωπο, χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες.
Τομείς της οικονομίας μας, που αποτελούσαν ανέκαθεν την αιχμή του δόρατός της, στην καλύτερη περίπτωση εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, σε ένα ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον ή στη χειρότερη περίπτωση, οδηγήθηκαν έντεχνα στο μαρασμό, αποστερούμενοι τους αναγκαίους ζωογόνους πόρους, με αποτέλεσμα αντί να αναπτυχθούν, σταδιακά να συρρικνώνονται και να υποβαθμίζονται. Ελάχιστα παραδείγματα: ναυτιλία, τουρισμός, αγροτική παραγωγή, βιομηχανία και βιοτεχνία, εμπόριο.
Η παιδεία υποβαθμίζεται συνεχώς με τις συνεχείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, με την εισβολή του κομματισμού ακόμα και στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση, με την κατασπατάληση των πόρων, και την συνεχή υποβάθμιση του διδακτικού προσωπικού.
Πολυνομία και οργανωτικά προβλήματα οδήγησαν σε αναποτελεσματική δικαιοσύνη και εξοργιστική ατιμωρησία των ενόχων, ενώ η Εκτελεστική αλλά και η Νομοθετική εξουσία εξασφαλίζουν προκλητικά την ατιμωρησία των στελεχών τους.
Η απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίες διαρκώς υποβαθμίζονται με την έντεχνη και συνεχή κομματική παρεμβολή στο έργο τους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, εγκυμονεί πιθανούς Εθνικούς κινδύνους, ενώ η μονοδιάστατη, άτολμη, υποχωρητική και χωρίς μακρόπνοο σχέδιο εξωτερική πολιτική, σε συνδυασμό με την πολλαπλή εξάρτηση της χώρας, οδήγησε στην άνευ όρων υποταγή σε ξένα κέντρα αποφάσεων, κινδυνεύοντας να καταστούν δυσδιάκριτα τα όρια της εθνικής κυριαρχίας.
Η υποβάθμιση των Σωμάτων Ασφαλείας, κύριος πυλώνας της εσωτερικής ασφάλειας, της προστασίας του πολίτη και της πρόληψης και καταστολής κάθε εγκληματικής πράξης, οδήγησε στην έξαρση της εγκληματικότητας και της αθρόας λαθρομετανάστευσης η οποία γιγαντώνεται συνεχώς χωρίς ελέγχους, όρια και κανόνες.
Τα σημερινά κόμματα του κοινοβουλίου περιορίστηκαν σε ψηφοθηρική λογική δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν μεγάλο πελατειακό και ιδιοτελή στρατό, οδηγώντας στη διαφθορά και τη σήψη την κρατική μηχανή αλλά και ευρύτερα το κοινωνικό σύνολο, διαγράφοντας όλα τα ευγενή χαρακτηριστικά του Λαού μας,
Ο πολιτικός καιροσκοπισμός και η αλαζονεία των δύο μεγάλων κομμάτων απέφερε την σημερινή τους τελική πτώση, αφήνοντας όμως πίσω τους τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής και της απραξίας τους, μια κοινωνία κατακερματισμένη, ένα κράτος υπό ηθική, οικονομική και κοινωνική κατάρρευση, μια χώρα που ουσιαστικά έχει απολέσει μέρος της εθνικής της κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Το ΠΑΣΟΚ κάνοντας σημαία του τον λαϊκισμό και τον εύκολο πλουτισμό των στελεχών του, αποδόμησε τον κοινωνικό, ηθικό και οικονομικό ιστό, προσδένοντας τελικά τη χώρα στο άρμα των δανειστών και υποθηκεύοντας το μέλλον της για πολλές δεκαετίες, αποτέλεσμα που βιώνουμε σήμερα.
Αποκορύφωμα της πολιτικής του είναι η υπογραφή αντισυνταγματικών μνημονίων αμφιβόλου αποτελέσματος και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε τρίτους, με τον ψευδεπίγραφο τίτλο της ''αξιοποίησης''.
Την ίδια στιγμή ο λαός έχει φτάσει σε απόγνωση αντιμετωπίζοντας την πιο αιφνίδια και ανάλγητη υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου από καταβολής του Ελληνικού κράτους, κάτω από το εκβιαστικό δίλημμα ''πληρώστε ή χρεοκοπούμε'' .
Πρόθυμο σύμμαχο βεβαίως βρήκαν και τα δύο κόμματα στα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις κάλυπταν πράξεις και παραλείψεις και έδιναν άλλοθι στην κυβέρνηση παραπληροφορώντας το λαό.
Τα μικρότερα κόμματα, είτε εγκλωβισμένα σε παρωχημένους ιδεαλισμούς, σε διχαστικά διλήμματα και αποτυχημένα πολιτικά συστήματα, είτε χρησιμοποιώντας κάθε είδους λαϊκισμό, πελαγοδρομούν, χάνοντας την δυνατότητα να προσφέρουν δημιουργικά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας..
Τελικά όλα τα κόμματα μαζί πέτυχαν:
•    Την υπέρμετρη και καταστροφική αύξηση του δημόσιου χρέους.
•    Την δραστική αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων.
•    Τον ευτελισμό όλων των αξιών που πατροπαράδοτα χαρακτηρίζουν τον Ελληνικό λαό.
•    Την διόγκωση κύματος μετανάστευσης κυρίως νέων επιστημόνων που αποτελούν την ελπίδα του Έθνους.
•    Την αποδόμηση των υπηρεσιών του Κράτους και την κατακόρυφη υποβάθμιση των διοικητικών υπηρεσιών.
•    Το υψηλό ποσοστό ανεργίας, κυρίως στους νέους.
•    Την έξαρση της φτώχειας φτάνοντας στο 30% του πληθυσμού και τη δραματική αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων.
•    Την υποβάθμιση της παιδείας μας.
•    Την υπέρμετρη και ανεξέλεγκτη διόγκωση του αριθμού των λαθρομεταναστών.

Οι Έλληνες πολίτες παγωμένοι, μη βρίσκοντας πολιτική έκφραση μέσα από το σημερινό πολιτικό σύστημα το οποίο πλέον δεν εμπιστεύονται και δεν τους εκφράζει, προσπαθούν απεγνωσμένα να διακρίνουν υγιείς φωνές που θα τολμήσουν να ζητήσουν να ακουστούν μέσα στο πολιτικό κατεστημένο.
Τα πολιτικά κόμματα κατόρθωσαν δυστυχώς , με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση της εξουσίας, να θέσουν στο περιθώριο όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για την Πατρίδα.
Τραγικό, αλλά όχι τυχαίο, δείγμα αυτής της πολιτικής τους, είναι και η πρόσφατη αδυναμία εξεύρεσης προσώπου ευρύτερα αποδεκτού προκειμένου να ορισθεί σαν πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να καταφύγουν σε έναν εκπρόσωπο των τραπεζών, παράγωγο του δικομματισμού και από τους βασικούς υπεύθυνους για την πορεία της χώρας.
Απόστρατοι Αξιωματικοί, πλαισιωμένοι από πολίτες που αγαπούν την Πατρίδα, βλέποντας την διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση, άρχισαν σταδιακά να εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον του τόπου υπό το βάρος της ευθύνης έναντι των επερχομένων γενεών και της ιστορίας.
Αυτές οι σποραδικές φωνές και απόψεις, αυτοί οι μικροί χείμαρροι, ενώνονται τώρα σε ένα ορμητικό ποταμό, το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Με βαθειά πίστη στο δημοκρατικό πολίτευμα της Χώρας δημιουργήσαμε τη νέα, γνήσια, λαϊκή, αυθόρμητη, ειλικρινή, πατριωτική, και δημοκρατική πολιτική φωνή της Πατρίδα μας, με στόχους:
Το φαύλο πολιτικό σύστημα εξουσίας να τερματίσει το βίο του και τη θέση του να πάρουν οι νέες δυνάμεις που θα βγάλουν τη Χώρα από το καταπιεστικό αδιέξοδο.
Όλοι αυτοί που μας οδήγησαν σ' αυτή την τραγική κρίση, όσο ψηλά και να στέκονται, να κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στον Ελληνικό λαό. Οι ημέρες της ασυδοσίας και ατιμωρησίας πέρασαν ανεπιστρεπτί.
Πιστεύουμε στην εξασφάλιση της θέσης της Χώρας μέσα σε μία ενωμένη Ευρώπη όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της και όχι όπως την παραδίδουν οι διάδοχοι τους, οι κερδοσκόποι και οι πλουτοκράτες. Παραμονή στο ΕΥΡΩ αλλά χωρίς απεμπόληση Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, χωρίς αντισυνταγματικές συμβάσεις και επιλογές και χωρίς την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών.
Πληρώνουμε ότι πραγματικά χρωστάμε αλλά και διεκδικούμε ότι μας χρωστάνε.
Επιδιώκουμε
•    Την αποκατάσταση της Εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας και την διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας.
•    Την άμεση και χωρίς περιορισμούς κάθαρση του δημόσιου βίου και την απονομή δικαιοσύνης.
•    Την οργάνωση ενός μικρού και ευέλικτου κρατικού μηχανισμού με έμφαση στις σύγχρονες τεχνολογίες με αξιοκρατία, διαφάνεια, ισονομία και ήθος.

Την ελεύθερη αλλά όχι ασύδοτη οικονομία, στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Όμως οι στρατηγικού και εθνικού χαρακτήρα επιχειρήσεις θα πρέπει να παραμείνουν στα χέρια του κράτους και βεβαίως όχι στα χέρια των κακώς εννοουμένων συνδικαλιστικών οργάνων.
Τη δημιουργία σταθερού φορολογικού και ασφαλιστικού καθεστώτος, στο οποίο το Κράτος να είναι υποχρεωμένο να αποζημιώνει για αντισυμβατικές του επιλογές.
Την εφαρμογή πενταετούς κυλιόμενου προγράμματος υλοποίησης στόχων, με έλεγχο υλοποίησης ανά εξάμηνο..
Την ανάδειξη της παιδείας ως πρωταρχικού παράγοντα κάθε κοινωνικής διεργασίας και πολλαπλασιαστή ισχύος στον διεθνή ανταγωνισμό.
Τη σύζευξη με τον απόδημο ελληνισμό και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομίας του Έθνους και της Ορθοδοξίας ως αναπόσπαστο στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας.
Τη ριζική και σκληρή αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης αλλά και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών, τη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και την πάταξη της εισφοροδιαφυγής που θα εξοικονομήσουν πόρους απαλλάσσοντας το κράτος όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τα δυσβάστακτα χρέη και τα οικονομικά αδιέξοδα, δίνοντας τη δυνατότητα για εφαρμογή αποτελεσματικής και δίκαιης κοινωνικής πολιτικής.
Ισχυρές, ευέλικτες και εκσυγχρονισμένες Ένοπλες Δυνάμεις ως δύναμη αποτροπής για τους επιβουλείς, εγγύηση της ανεξαρτησίας της χώρας και όπλο στα χέρια της εξωτερικής μας πολιτικής.
Άμεση αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Καθορισμό ΑΟΖ και έναρξη ερευνών με σκοπό την διερεύνηση των δυνατοτήτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου.
Η αξιοκρατία και η διαφάνεια θα αποτελούν φάρο και οδηγό μας σε όλες τις εκφάνσεις του δημοσίου βίου, ώστε να προωθούνται και να αναδεικνύονται οι άριστοι και όχι οι αρεστοί.
Ήθος, ισονομία, ίσες ευκαιρίες προς όλους. Δεν διαχωρίζουμε τους Έλληνες. Όλοι μαζί θα λειτουργήσουμε σαν μια δυνατή ομάδα με στόχο μια καλύτερη Πατρίδα. Θέλουμε τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους, μακριά από ιδιοτέλειες.
Ελληνίδες, Έλληνες
Ήρθε η ώρα να παραδοθεί πραγματικά η εξουσία στο λαό.
Ο δρόμος δε θα είναι εύκολος, όμως θα πετύχουμε. Αυτό είναι βέβαιο.
Καλούμε όλους εσάς που συμμερίζεσθε την αγωνία και τις ελπίδες μας για το άμεσο και το απώτερο μέλλον, τον πόθο μιας πολιτικής αναγέννησης, να συστρατευθείτε μαζί μας. Δεν ζητάμε να μας ακολουθήσετε. Ζητάμε να προπορευτείτε και να ανοίξετε νέους δρόμους στην ιστορία της Πατρίδας.
Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα προς τους νέους, τους καλούμε να αποτελέσουν την πρωτοπορία σ' αυτή την εξόρμηση της εθνικής δημιουργίας για μια υπερήφανη Ελλάδα.
Όλοι μαζί θα ξαναχτίσουμε τη χώρα.
Εκπρόσωποι Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Δρ. Κωστόπουλος Γεώργιος +1 210 401-7130 email george@kostopoulos.us
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ:
Πάτροκλος Λυμπερόπουλος 6973 557 365
email patrokloslymperopoulos@yahoo.gr

ΔΗΜΟΙ
ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ
Προδρομίδης Φώτιος 6972893786 prodromidis6@gmail.com
ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΝΔΡΑ –ΜΕΓΑΡΑ
Πέτρος Μίγκος 6932 161 677 petrosmigos@msn.com
ΚΕΡΑΤΕΑ
Καλαχάνης Ιωάννης 6934 634 387 johny-k46@hotmail.com
MAΡΟΥΣΙ
Παναγιώτης Νινιός 6944 684 019 pninios@otenet.gr
ΠΑΙΑΝΙΑ
Παναγιώτης Αδαμόπουλος 6944 280 297 panadams@hotmail.com
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΛΙΜΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Βασίλης Κολοβός 6947 897 092 Vasilis8103@yahoo.gr
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Παντελής Καρύκας pankarikas@yahoo.gr
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τσαγκάρης Μανώλης 6983 524 691
ΒΡΙΛΗΣΙΑ-ΜΕΛΛΙΣΙΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ
Λεωνίδας Σαρρής 6945 334 013 leosarris@gmail.com
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΕΚΑΛΗ-Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ
Παπαδήμας Ηλίας 6936 582 399 Iliaspapadimas@gmail.com
ΠΑΠΑΓΟΥ- ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Σάκκης Μιχάλης 6977 189 972 sakismixalis@yahoo.gr
KAΛΛΙΘΕΑ
Νάκος Γρηγόριος 6945 125 847 nakosgrg@gmail.com
IΛΙΟΝ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Μίγκος Παναγιώτης 6973 691 431 panagiotismigkos@gmail.com
ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ-Ν.ΜΑΚΡΗ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ
Τσακαλώτος Γεώργιος 6937 328 381 gtsakalotos@yahoo.gr
ΒΑΡΗ- ΒΟΥΛΑ -ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Ρίζος Αχχιλέας 6977 086 605 achilleasrizos@hotmail.com
ΦΥΛΗ
Βασιλείου Σταμάτης 6977 544 915 Vasileiou61@yahoo.gr
Δήμος Ωρωπού-Δήμος Διονύσου
Γερμανός Γιάννης 6946 797 431 igerm@otenet.gr

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δημήτριος Τόγκας Κινητό : 6974594118
ΓΡΑΦΕΙΑ
Δημητρίου Γούναρη 4-6, ΤΚ 18531
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :
Σταθερό: 210-4125104
Κινητό : 6974594118
Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 έως 14:00
Επικοινωνία με γραμματεία κάθε απόγευμα από 17:30 - 19:30

ΔΗΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ: Μόσχος Γεώργιος : 6977 324 067

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
Βαλσάμης Νικόλαος : 697 729 9455 - 698 351 4287 - 2610 425582 email: nikvalsamis@yahoo.gr
1. Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:  Κασβίκης Μάρκος : 6977229898 email: markos_kasvikis@yahoo.gr
ΔΗΜΟΙ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
α. ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΚΟΥΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΗΛ 6972842562
β. ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛ 6977300326
γ. ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ:  ΛΙΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΛ 6974360533
δ. ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: ΡΑΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΗΛ 6980885980                            
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:
Μαράς Ιωάννης : 6945801319 email: ioannisegina@gmail.com
1. Ν.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Αδαμόπουλος Σωτήριος 24670-86700 694 442 1647 sotadams@gmail.com
2. Ν.ΦΛΩΡΙΝΗΣ : Δεμερτζίδης Στυλιανός 24630-91601 6972 990 940 demertzidis1964@yahoo.gr
Fax: 24630-91735
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
Κεχαγιάς Γεώργιος : 6973557300
email:

1. Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Χατζάρας Δημήτριος : 6983498595
2. Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ
Γεραντώνης χρήστος : 6937431725 chris.gerantonis@gmail.com

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ:
Μπούτικος Βασίλειος : 6974429416 email: billmp60@gmail.com
1.    Ν.ΑΡΤΑΣ
                       Βρατίστας Νικόλαος : 6978177823 email: ni1967@yahoo.gr
2. Ν.ΠΡΕΒΕΖΗΣ
Μπουρνάκας Κωνσταντίνος : 6937221654 *721654 26824-00417 email: kostasxp@yahoo.gr
3. Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Τσιγαράς Βασίλειος : 6984420995
4.Ν. ΙΩΑΝΝΝΩΝ
Κούτσης Ευάγγελος : 6945936432 email: Ekouts@hotmail.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:


Ταλλάς Νικόλαος : 694 587 5819 email: tallasn@in.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:
Δεναξάς Ελευθέριος : 697 873 1419 email: leftidnxs@gmail.com


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ:


Βασιλόπουλος Αθανάσιος : 6946927962

1. Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σχορετσανίτης Ηλίας : 6936868685
2. Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Λιούτας Κωνσταντίνος : 697 436 7136

3. Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Γιωτάκος Απόστολος : 687 220 5497

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ:

Σαρήπαππας Αργύρης : 6932259542
email: saripapas.a@gmail.com
1. Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ
Βουλόδημος Αγγελος : 6979210228
2. Ν.ΔΡΑΜΑΣ
Τσιβκίνογλου Αναστάσιος : 6976510301

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :

Χαλκιάς Βασίλειος : 6937453380
email: vlshls@yahoo.gr
1. Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ: Κιορπές Δημήτριος 697 663 3717 dim477@yahoo.gr
   α. ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Σιμόπουλος Δημήτριος 698 181 2615 takmar57@gmail.com
2. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ : Τσαμπάζης Ιωάννης 23510-78532 693 736 3807, 694 145 0772 johntsampazis@windowslive.com
3. Ν. ΚΙΛΙΚΙΣ : Γεωργουλάς Βασίλειος 23410-20197 697 256 5697 vasgeo55@gmail.com
4. Ν. ΠΕΛΛΑΣ : Θεοδωρίδης Γεώργιος 23820-81504 697 240 2499 kilkosanaptixi@gmail.com
5. Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Τσελεκίδης Ιωάννης 694 424 6914 tseleki@gmail.com
6. Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μιχαηλίδης Χαράλαμπος 2310-428976 698 638 5521 michailidis@hotmail.gr
7. Ν. ΣΕΡΡΩΝ: Ροϊδοδήμος Γεώργιος 23210-28187 693 457 4944 grroi@yahoo.gr

ΔΗΜΟΙ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1. ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ:

2. ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ:
ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΛ 2310 453 192 - 694 247 7645, valasidis.dimitris@gmail.com
3. ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ –ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ:
ΚΟΥΖΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΛ 2317 748 088 - 694 614 2742, nikoskouzinis@yahoo.gr
4. ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ:
ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΗΛ2310 638 587 - 694 687 0871, TOMBILLIAS@GMAIL.COM
5. ΔΗΜΟΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΗΛ 2310 317 509 - 694 852 1265, peris2003@yahoo.gr
6. ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ:
ΣΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΗΛ 2310698690 - 6983501544 , sapourid@gmail.com
7. ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ:
ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΗΛ 697 923 5173, christosmitsakis@hotmail.com
8. ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ:
ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΗΛ 2392043321- 6970106085, kassst@yahoo.gr
9. ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ:
ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ 23920 63623 - 697 302 2600, koufakiskostas@gmail.com


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ:

Κωνσταντάκης Κίμων : 6948008850

1. Ν.ΗΛΕΙΑΣ
             Σινάνογλου Δανιήλ : 6983490200

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ:

Κoτσώνης Χρήστος : 6932250066 email: syndesmosee_chania@yahoo.gr
Περιφ. ενότητα Χανίων : Κοτσώνης Χρήστος 6932 25 00 66
Περιφ. ενότητα Ηρακλείου: Σταματάκης Γεώργιος 6973 00 36 13
Περιφ. ενότητα Λασιθίου : Ρασούλης Μηνάς 6974 06 37 23
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ:

1. Ν.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ: Σάρλος Σωτήριος 26710 28238 697 629 6864 sdsarlos@mycosmos.gr
2.Ν.ΛΕΥΚΑΔΟΣ: Νησιώτης Νικόλαος 694 887 5647 nikosnsts@hotmail.com


Η συγκρότηση των εκπροσώπων ανα την Ελλάδα συνεχίζεται.
Πεσισσότερα στην ιστοσελιδα μας; syndesmosee@syndesmosee.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου