Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣΆλλη μία προεκλογική υπόσχεση του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση γίνεται πράξη, αφού απόφασή του είναι να αποστείλει για έγκριση προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου την μείωση των δημοτικών τελών.
Η προεκλογική δέσμευση ήταν να μην αυξηθούν τα τέλη στην διάρκεια της θητείας του Δημάρχου, ενώ σήμερα με την απόφασή του προχωράει ένα βήμα περισσότερο μειώνοντάς τα, σεβόμενος και αφουγκραζόμενος το πρόβλημα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες του νησιού μας στο μέσο της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας.
Έτσι, με τους νέους συντελεστές που προτείνουν ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή για το 2012, τα δημοτικά τέλη μειώνονται μεσοσταθμικά περίπου 8% για τις κατοικίες και 7% για τα καταστήματα που έχουν έδρα τον Δήμο μας.
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης αισθάνονται περήφανοι για την ανωτέρω απόφαση διότι, αφενός τηρεί την προεκλογική υπόσχεση του Δημάρχου και αφετέρου είναι αποτέλεσμα του οικονομικού νοικοκυρέματος του Δήμου μας την χρονιά που διανύσαμε, κάτι που δίνει την δυνατότητα μείωσης των Δημοτικών Τελών. ΠΗΓΗ: http://kefaloniaphotonews.gr/


POROSNEWS:  ΚΑΙ  ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ  ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΕΙΑ  ΤΩΝ  ΠΑΡΑΛΙΩΝ    ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΒΛΑΠΤΕ!!!!!!
__________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου