Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στο εδώλιο επί εσχάτη προδοσία!! O Γ.Α.Π.

 -Στη Βουλή η δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ!ΕκτύπωσηE-mail
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΒΑΣΙΛΗ  ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ
Διαβιβάζεται στη Βουλή άμεσα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, η δικογραφία για τις ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για την του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 της χώρας προκειμένου να επιβληθούν νέα επαχθή οικονομικά μέτρα και να δικαιολογηθεί το Μνημόνιο, πιο γνωστή ως υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
Τη διαβίβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης στη Βουλή είχε ζητήσει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, καθώς στην έρευνα που διενήργησε εντόπισε βαριές ποινικές ευθύνες στο πρόσωπο του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του τέως υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και άλλων μελών του οικονομικού επιτελείου της τότε κυβέρνησης.
Η υπόθεση ανατέθηκε στον κ. Παντελή από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννη Τέντε, προκειμένου να την μελετήσει και να αποφανθεί εάν θα πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή ή αν θα έπρεπε να προηγηθούν ορισμένες ενέργειες, όπως είναι η εξέταση μαρτύρων κ.λπ.

Τελικά, ο κ. Παντελής -που είναι και ο φυσικός προϊστάμενος του κ. Πεπόνη- θα διαβιβάσει αύριο τη δικογραφία στη Βουλή, χωρίς να κάνει καμία ποινική αξιολόγηση, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Σε ό,τι αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Παντελής θα ζητήσει από τον κ. Πεπόνη να συνεχίσει την έρευνά του και πιο συγκεκρικριμένα να πάρει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μάλιστα είχε κληθεί ως ύποπτος, αλλά δεν κατέθεσε, κάτι που και ο ίδιος ζήτησε, με αναφορά του στον κ. Τέντε.
Oι εξελίξεις οδηγούν σε εξεταστική επιτροπή, η οποία θα αποφανθεί αν συντρέχουν λόγοι για σύσταση προανακριτικής η οποία έχει την αρμοδιότητα να παραπάμψει τους δύο πολιτικούς στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου κατηγορούμενους για συνέργεια και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και συνεργασία με ξένες δυνάμεις με σκοπό νε τεθεί η χώρα υπό τον έλεγχό τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

 1. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ; Χα χα χα.

  Εκείνο που με προβληματίζει είναι ο συγκεκριμένος χρόνος των κινήσεων.
  Μου θυμίζει το δειλινό της μεγάλης σφαγής.
  Φτου φτου στον κόρφο μας…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ,, ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,, Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ,,ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΟΔΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ!! ΦΟΥΛ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ,, ΚΑΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΔΙΟΓΚΟΝΕΤΑΙ! ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή