Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Αμεσο βιοποριστικό πρόβλημα με μισθούς πείνας
Ακόμη και μισθούς κάτω από τα 600 ευρώ καθαρά φέρνει το ενιαίο μισθολόγιο.
 Αποκαλυπτικά παραδείγματα από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Αγιοι Ανάργυροι» και από τον «Ευαγγελισμό»

Αμεσο βιοποριστικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι εργαζόμενοι του ογκολογικού νοσοκομείου «Οι Αγιοι Ανάργυροι», που έχουν αρχίσει ήδη να πληρώνονται με το ενιαίο μισθολόγιο και μάλιστα με αναδρομικές κρατήσεις από την 1η Νοέμβρη 2011, ενδεικτικό των μισθών πείνας που θα παίρνουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δεκάδες εργαζόμενοι από τον Φλεβάρη μέχρι και τον Απρίλη θα πληρώνονται μηνιαία ακόμη και με 44 ευρώ, 63 ευρώ, 100 ευρώ, 200 - 300 ευρώ. Ανάμεσά τους και περίπου 15 εργαζόμενοι από επαρχία, που αναγκάζονται να πληρώνουν ενοίκιο στην Αθήνα, καθώς οι οικογένειές τους ζουν σε άλλες περιοχές της χώρας.
Χαρακτηριστικά είναι όσα σημειώνει στον «Ρ» η Μαρία Κ., νοσηλεύτρια στο ογκολογικό νοσοκομείο «Οι Αγιοι Ανάργυροι». Μας δείχνει το χαρτί της μισθοδοσίας της: Κανονικές αποδοχές Φλεβάρη: 592,21 ευρώ, σύνολο κρατήσεων: 358 ευρώ.
ΛΟΙΠΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  :

Αναστάτωση σε Τζάνειο-Ευαγγελισμό λόγω εκκαθαριστικών των μισθών ...


Capital.gr - Πριν από 17 ώρες
... λόγω των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των μισθών Ιανουαρίου. Πολλοί νοσηλευτικοί υπάλληλοι είδαν ότι έχουν να λαμβάνουν μόνο 50 ή 100 ευρώ, εξαιτίας του ...

 • Πάτρα:Επί ποδός για το μισθολόγιο της " πείνας"-Κλείνουν τα ταμεία ...


  BEST News - Πριν από 1 ώρα
  ... και στις 10 αποκλείουν συμβολικά τον κόμβο, έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα. ... Οι περικοπές στο μισθό μαζί με τις περιπτώσεις εκείνες που μέρος των ...

  BEST News

 • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ: Αμεσο βιοποριστικό πρόβλημα με ...


  Ριζοσπάστης - 4 ημέρες πριν
  Ακόμη και μισθούς κάτω από τα 600 ευρώ καθαρά φέρνει το ενιαίο μισθολόγιο. ... των 34 εργαζομένων - κυρίως νοσηλευτικό προσωπικό υποχρεωτικής και δημόσιας ...

 • Πάτρα:Κινητοποιήσεις αύριο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για το ...


  BEST News - Πριν από 21 ώρες
  ... ενιαίου μισθολογίου, το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις, τσεκουρώνει το μισθό. ... μετά σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

 • Ντροπή με τις 'αποδοχές' εργαζομένων στα νοσοκομεία


  iatronet.gr - Πριν από 13 ώρες
  ... νοσηλευτικό προσωπικό υποχρεωτικής και δημόσιας εκπαίδευσης – κυμαίνεται από 124 έως 787 ευρώ και οι μισθοί τους από 850 έως 1.350 ευρώ καθαρά το μήνα.
 • Γιατροί και νοσηλευτές έκλεισαν την Αριστοτέλους


  Newsit - 4 ημέρες πριν
  ... έρχεται εξέγερση σε όλη την Υγεία» το... μήνυμα γιατρών και νοσηλευτών που ... απλήρωτοι εδώ και μήνες αλλά και για τις περικοπές στους μισθούς τους.

 • Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου