Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πρώτη συνάντηση για τη σύσταση θεατρικής ομάδας.


Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Aναδημοσίευση από  http://pronnoi.blogspot.gr

 Πραγματοποιήθηκε χθές, Τετάρτη 17 Απριλίου, στο δημοτικό κατάστημα Πόρου, η πρώτη συνάντηση της υπό σύστασιν, θεατρικής ομάδας της περιοχής μας, υλοποιώντας έτσι την
πρωτοβουλία του πολιτιστικού Συλλόγου Πρόννησου, που αποσκοπεί στη δημιουργία θεατρικής δραστηριότητας. Ο προσκεκλημμένος σκηνοθέτης κ. Πάνος Βαρδάκος, εισηγήθηκε τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος του εγχειρήματος, εστιάζοντας στην κοινωνική διάσταση του θεάτρου ειδικά στη εποχή μας. " Όλα είναι εφικτά άν τα θέλεις και τα αγαπάς"..
Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην θεατρική ομάδα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο. Η επόμενη συνάντηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 8.30 στο δημ. κατάστημα Πόρου. 
λοιπές χρήσιμες ειδήσεις  από το νεό μπλοκ ενημέρωσης!!

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Κοινά τα συμφέροντα Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ στον τομέα της ενέργειας


«Τρεις δημοκρατίες στην Ανατολική Μεσόγειο -το Ισραήλ, η Ελλάδα και η Κύπρος- υφίστανται πιέσεις από μια όλο και πιο επιθετική Τουρκία, που θέλει να εξαπλώσει και να εδραιώσει την επιρροή της στην περιοχή», γράφει στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα PJ Media ο Ντέβιντ Σόλγουεϊ -Καναδο-εβραίος ποιητής, δοκιμιογράφος και συγγραφέας, γνωστός για την αρθρογραφία του υπέρ του σιωνισμού, του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους (υιού) και του λεγόμενου «πολέμου κατά της τρομοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου