Ορέ Poros τώρα τελευταία σε πολλές σκέψεις με βάζεις με τα άρθρα σου! Παλιά η νόνα μου έφτιανε μια σπεσιαλιτέ «αυγά σάρτσα λαγό» τα έτρωες και μοιάζανε με μπούτια λαγού στη γεύση. Λες να ξεχώριζε τα λαγομπασταρδεμένα αυγά? Και γιατί το δικό της αυγό δε έσπαε με τίποτα στα τσουγκρίσματα? Μου φαίνεται ότι ήτανε πολύ πονήρω!
Ορέ Poros τώρα τελευταία σε πολλές σκέψεις με βάζεις με τα άρθρα σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαλιά η νόνα μου έφτιανε μια σπεσιαλιτέ «αυγά σάρτσα λαγό» τα έτρωες και μοιάζανε με μπούτια λαγού στη γεύση.
Λες να ξεχώριζε τα λαγομπασταρδεμένα αυγά?
Και γιατί το δικό της αυγό δε έσπαε με τίποτα στα τσουγκρίσματα?
Μου φαίνεται ότι ήτανε πολύ πονήρω!
Χουά χα χα χα χα χα χα.