Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!





Πληροφορίες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.
Περιγραφή
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΗΛΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ...............................................................................................ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.



Στο λιμάνι του Πειραιά εχει δέσει το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ολοκληρώνοντας τις εργασίες του στον Νέο Μόλο Δραπετσώνας. Το πλοίο, αργά το βράδυ, αναμένεται ν'αναχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι, με αρχικό προορισμό το λιμάνι του Πόρου και μετέπειτα το λιμάνι του Αργοστολίου. Όλες αυτές τις ημέρες, μέχρι τις 25 Απριλίου οπότε και θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του, η είσοδος στο πλοίο θα είναι ελέυθερη για το κοινό.


KAI  APO TO  Ε-ΚΕFALΟΝΙΑ.ΝΕΤ
Το θρυλικό καράβι «Κεφαλονιά» περνάει έξω από το νησί μας και γίνεται αντικείμενο ενθουσιασμού από τους χωρικούς.  Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί αντικείμενο ενθουσιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κάποιοι μας έστειλαν ημέηλ λέγοντας ότι το καράβι περνάει έξω από την Ιθάκη. Άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι έξω από το νησί μας. Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί κειμήλιο και ξυπνάει όμορφες αναμνήσεις.
Ένα είναι σίγουρο, σε λίγες ημέρες το «Νήσος Κεφαλονιά» θα είναι ξανά κοντά μας… κάτι που από τα μηνύματα σας και τα σχόλια στο facebookτο ζητάτε επίμονα!
nhsos_kefalonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου