Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΓΙΑ 11-7-2013‏

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ



Η Πανοικοδομική Ενότητα καλεί όλους τους συναδέλφους οικοδόμους και στα συναφή, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 11 Ιούλη στο ΕΚΚΙ στις 8 το απόγευμα, ενάντια στα νέα μέτρα - “σκούπα” της συγκυβέρνησης που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Τα μέτρα αυτά δίνουν την χαριστική βολή σε κλαδικούς μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, καταργούν το ωράριο, την Κυριακάτικη αργία, τρομοκρατούν τους εργαζόμενους απολύοντάς τους χωρίς αποζημίωση όταν απεργούν, ή και επιστρατεύοντας ολόκληρους κλάδους.

Καλούμε την διοίκηση του σωματείου Οικοδόμων Αργοστολίου να συγκαλέσει άμεσα το Δ.Σ. και να πάρει απόφαση συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ. Η επιτυχία και αυτού του συλλαλητηρίου σε μια περίοδο που ο κυβερνητικός συνδικαλισμός έχει σημάνει σιωπητήριο, θα αποτελέσει ακόμα ένα βήμα μπροστά στην ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος αλλά και στην ανατροπή αυτής της πολιτικής που διαλύει την ζωή της εργατικής και λαϊκής οικογένειας προς όφελος των μονοπωλίων.
Παλεύουμε για:

* Δουλειά για όλους.
* Μεροκάματα, μισθούς και συντάξεις με βάση τις ανάγκες μας. Όχι στο γκρέμισμα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
* Σταθερό ωράριο, πενθήμερο, 7ωρο, 35ωρο με κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Όχι στην κατάργηση της Κυριακής αργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου