Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εθελοντών Κεφαλλονιάς


Ο Σύλλογος Εθελοντών Κεφαλλονιάς επιθυμώντας να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα για την αποπληρωμή των εργαζομένων του β΄ πενταμήνου του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, ενήργησε ώστε να μην υπάρξει πλέον καμία καθυστέρηση ως προς αυτό.
Οι εργαζόμενοι προσέφεραν υποδειγματικά ανεπηρέαστα με απαράμιλλο ζήλο στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει ο τόπος μας, ξεπερνώντας ακόμα και τους εαυτούς τους.
Βάσει του προγράμματος ο Σύλλογος έχει προσκομίσει στην Διαχειριστική Αρχή όλα τα απαραίτητα επίσημα έγγραφα που αφορούν την αποπληρωμή των εργαζομένων.
Επιθυμεί μέχρι τέλους και θα παλέψει γι' αυτό να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά εκείνοι που σήμερα αδικαιολόγητα καθυστερούν από την πλευρά τους την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων για τον σκοπό αυτόν.
Η λογική της εκμετάλλευσης της εργασίας στο έπακρο, μας βρίσκει αντίθετους. Ο Σύλλογος αποτελείται από ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερο ζήλο στην κοινωνική προσφορά, ανεξάρτητα αν είναι φίλοι συγγενείς η γνωστοί.
Εγώ ευχάριστα να προσφερθώ στην οποιαδήποτε στοιχειοθετημένη καταγγελία αν υπάρξει ποτέ. 
Η σύνθεση του Συλλόγου όπως και η προσωπική επίθεση σε εμένα δεν έχει καμία σχέση με την πληρωμή όλων των Κεφαλλονιτών που έχουν εργαστεί και περιμένουν εναγωνίως μέσα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο να πληρωθούν.
Καλό θα είναι μα αναλογιστούμε τις πολιτικές του παρελθόντος, το πελατειακό σύστημα για να συνειδητοποιήσουμε πλέον ότι, η κοινωνία έχει αλλάξει.
Μιας και όλοι μιλούν και αποφασίζουν για όλα εκτός από την ευθύνη που κοινωνικά τους αναλογεί.
Εμείς ως Σύλλογος με την εκφρασμένη συμπαράσταση σας θα διεκδικήσουμε πλέον τα αυτονόητα.
Μετά τιμής
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου