Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων» σας ενημερώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει  η αξιολόγηση πληρότητας των προϋποθέσεων για την ένταξη των 4.730 επενδυτικών προτάσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεωνπου έχουν υποβληθεί στο φορέα μας για το πρόγραμμα  «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου –Υπηρεσιών» των Π.Ε.Π.                                                       Η αξιολόγηση πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και 10 Αυγούστου 2013.

Τον χώρο της αξιολόγησης επισκέφτηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και Πρόεδρος της Διαχειριστικής κ. Βασίλης Νανόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Αντιπρόεδρος της Διαχωριστικής                          κ. Πλάτων Μαρλαφέκας προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων.
Η διευθύντρια της Διαχειριστικής κ. Μάγδα Πετροπούλου καθώς και τα αρμόδια στελέχη του Φορέα δέχτηκαν τα συγχαρητήρια τους για την πλήρη διαφάνεια, αντικειμενικότητα και αμεροληψία όπου διεξάγεται η διαδικασία, ενώ εποπτεύεται τόσο από αρμόδια στελέχη της Διαχειριστικής, όσο και από στελέχη της  Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕπιχειρησιακE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου