Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΔΕΑ - Camping Νεολαίας 2013 Πρόγραμμα θερινού σινεμά



Καθημερινά στις 21:30 (εκτός Τετάρτης à 21:00)

 Κυριακή 28/7: Hunger Games (1) (2012)
Στο μακρινό μέλλον, μια αυταρχική και αυστηρά ιεραρχημένη κοινωνία διοργανώνει κάθε χρόνο έναν αγώνα μέχρι θανάτου, για να θυμίζει την ήττα μιας γενικευμένης εξέγερσης μερικές δεκαετίες νωρίτερα. Όμως αυτή τη χρονιά η επιλαχούσα από έναν κατώτερο τομέα υπηκόων, θα παίξει με τους δικούς της κανόνες.
Δευτέρα 29/7: Το μερίδιο των αγγέλων (2012)
Ο Κεν Λόουτς σκηνοθετεί μια γλυκόπικρη κωμωδία, όπου μια ομάδα πρώην κακοποιών προσπαθούν να χαράξουν έναν καινούργιο δρόμο στη ζωή τους.
Τρίτη 30/7 : Ο Μεγάλος Δικτάτορας (1940)
Σε μια ταινία που άφησε εποχή, ο Τσάρλι Τσάπλιν πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός εβραίου κουρέα, που μοιάζει εκπληκτικά στον δικτάτορα Hynkel. Το μεγάλο κατηγορώ του Τσάπλιν στον Χίτλερ και τους Ναζί, μόλις ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεσπάσει.
Τετάρτη 31/7 (9μμ):
«Ταξισυνειδησία»: η άγνωστη ιστορία του ελληνοαμερικανικού ριζοσπαστισμού (2013)
Στο νέο αυτό ιστορικό ντοκυμαντέρ, παρακολουθούμε την συμμετοχή των ελληνοαμερικανών του μεσοπολέμου στο ανοδικό κύμα εργατικών αγώνων στην Αμερική των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα. Αφηγήσεις, ο τύπος της εποχής, αλλά και πλάνα από τις μεγάλες απεργιακές μάχες της δεκαετίας του ’30 αποτελούν τον κορμό της ταινίας.
Πέμπτη 1/8: Ματσούκα (2004)
Μέσα από τα μάτια τριών παιδιών (ανάμεσά τους και ο ιθαγενής Ματσούκα) παρακολουθούμε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του Αλιέντε, τις ταξικές και πολιτικές συγκρούσεις της Χιλής κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης της Λαϊκής Ενότητας αλλά και τη σκληρότητα του πραξικοπήματος του Πινοσέτ το 1973.
Παρασκευή 2/8: Το μεγάλο ξεπούλημα (2007)
Ντοκυμαντέρ. Οι επιπτώσεις στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από την εφαρμογή νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Η μάχη για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών από πολυεθνικές και μεγάλες εταιρείες την περασμένη δεκαετία.
ΔΕΑ - Camping Νεολαίας 2013  27 Ιούλη εως 4 Αυγούστου στο κάμπινγκ «Αργοστόλι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου