Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Νηπιαγωγείο Σάμης: Δασκάλες και μαμάδες εν δράσει!

Νηπιαγωγείο Σάμης: Δασκάλες και μαμάδες εν δράσει!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Το τριήμερο που διανύουμε δεν είναι τριήμερο χαλάρωσης για τις δακσκάλες του νηπιαγωγείου Σάμης και τις μητέρες των παιδιών! Η διευθύντρια Χριστίνα (στη φωτό ) και οι δασκάλες Αθανασία και
Ελένη, ( στη φωτό ) έκριναν πως ο χώρος χρειάζεται ένα γερό φρεσκάρισμα. Απευθύνθηκαν λοιπόν στη σχολική επιτροπή για αγορά χρωμάτων η οποία ανταποκρίθηκε. Το δεύτερο κάλεσμα ήταν προς τους γονείς των παιδιών οι οποίοι επίσης ανταποκρίθηκαν. Και από Σάββατο πρωί... ανέλαβαν δράση!

Όλα τα πράγματα έξω,
γερό πλύσιμο των χώρων και βάψιμο με χρώματα "λαμπερά και χαρούμενα", 
ότι πρέπει για μικρά παιδιά! Σήμερα επισκευθήκαμε τον χώρο και οι εργασίες ήταν ήδη στα τελειώματα. Λεπτομέρειες απέμεναν για να μπουν ξανά τα πράγματα στη θέση τους και την Τρίτη να είναι όλα έτοιμα για τα παιδιά.
Παράλληλα με τις εργασίες που προαναφέραμε η δεσποινής Παπαδημάτου,
ετοίμαζε το δάφνινο στεφάνι, για την αυριανή εορτή της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμη, όπου το νηπιαγωγείο θα συμετάσχει στην κατάθεση στεφάνου αλλά και στην παρέλαση. Θα πρέπει να πούμε επίσης ότι, το νηπιαγωγείο στερείτε κομπιούτερ. Οι δασκάλες λοιπόν απευθύνθηκαν στους γονείς και την εβδομάδα που έρχεται, ο κάθε γονιός θα δώσει από πέντε ευρώ, για να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται για την αγορά του υπολογιστή!

Τάσος Καβαλλιεράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου