Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΕΙ -ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ,! ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!!!!

ΤΥΦΛΑ  ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ,,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!
Μπορεί η  ΑΕΚ να παίζει στη Γ’ Εθνική, ωστόσο οι φίλοι της Ενωσης απέδειξαν πως δεν αφήνουν μόνη την ομάδα τους ποτέ, αγοράζοντας 12.855 κάρτες διαρκείας, περισσότερες απ' όσες διέθεσαν φέτος ο ΠΑΟΚ (12.820), ο Ολυμπιακός (12.000) και ο Παναθηναϊκός (8.000). Βοήθησαν, φυσικά, η μεγάλη χωρητικότητα του ΟΑΚΑ, όπως και τα φθηνά εισιτήρια για τους ανέργους.

Η τελική καταμέτρηση στην πώληση των διαρκείας έδειξε 12.855, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος φέτος στην Ελλάδα, τουλάχιστον με βάση τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί. Και το παράδοξο είναι πως η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία (για πρώτη φορά στην ιστορία της) αλλά ο κόσμος αγκάλιασε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνει ο “δικέφαλος”, δείχνοντας πως είναι δίπλα στην ομάδα και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Μάλιστα, οι τιμές των διαρκείας φέτος ήταν λίγο... τσιμπημένες, με εξαίρεση αυτά των ανέργων, τα υπόλοιπα εισιτήρια εξασφάλιζαν και μετοχές για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας, αφού τα μισά χρήματα από αυτά που έδωσαν θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.
Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (07/10) η διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου, με την οποία απαντάει στα όσα γράφτηκαν μετά το παιχνίδι του Σαββάτου (05/10):
«Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Καλλιθέας τον δήμαρχο κ.Ασκούνη και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Μαργωμένο για την παραχώρηση του γηπέδου και τις προσπάθειες που έκανε ώστε να βγει η άδεια του αγώνα.
Την ΠΑΕ Καλλιθέας για την φιλοξενία της και τον αστυνομικό διευθυντή κ. Νίκο Γιαννόπουλο για την συμβολή του έτσι ώστε να διεξαχτεί ομαλά ο αγώνας.
Αγωνιστικά δίνουμε συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Γιάννη Τάμπρατζη και σ΄όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι που με την αποδοσή τους έγραψαν ιστορία για το σύλλογο απέναντι σ΄ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ. Η αγωνιστική συμπεριφορά τους ήταν τέτοια που ανάγκασαν τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ΑΕΚ να διαμαρτύρονται συνεχώς σ΄ όλες τις υποδείξεις των διαιτητών, αφού είχαν «χάσει τον ελεγχό τους».
Με έκπληξη διαβάζουμε στον τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα διάφορα σχόλια σχετικά με τον αγώνα και τη διαιτησία και αναρωτιόμαστε αν εμείς ήμασταν στο γήπεδο; Απευθυνόμενοι στα ΜΜΕ έχουμε να κάνουμε την ερώτηση, δηλαδή η ΑΕΚ δεν κέρδισε το ματς λόγω της διαιτησίας; Η΄ ότι στο γήπεδο ήταν και μια ομάδα που ήταν σωστά στημένη; Έπαιξε το ποδόσφαιρο που γνωρίζει, την κοίταξε στα μάτια και οι νεαροί ποδοσφαιριστές την πλην όμως πολύ έμπειροι σ΄αυτή την κατηγορία έφεραν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους της.
Καμία λέξη για την επιτυχία του ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Ούτε την σύνθεση της ομάδας δεν ανέφεραν μερικά ΜΜΕ αντίθετα ευαγγελιζονται ότι κόπτονται για την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στο γήπεδο όμως υπήρχαν δύο ομάδες και εμείς ήμασταν ομάδα... με όλη τη σημασία της λέξεως γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν σίγουρο ότι δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε απέναντι στην ΑΕΚ.
Ευχαριστούμε όλους τους Περιστεριώτες φιλάθλους και όχι μόνο που ήρθαν στο γήπεδο, στήριξαν και χειροκρότησαν την ομάδα
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ      ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου