Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η Ημέρα τση Ζάκυθος


Η Ημέρα τση Ζάκυθος είναι η παλαιότερη και πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα του νησιού. Ο τίτλος της είναι εμπνευσμένος από το Σολωμικό έργο «Η Γυναίκα τση Ζάκυθος».
Η πρώτη έκδοσή της ξεκίνησε το 1994, συνεχίζοντας στις μέρες μας, μια φοβερή ιστορία στο χώρο του Επτανησιακού τύπου, από το 1849, πριν ακόμη τα Επτάνησα ενωθούν με την Ελλάδα!
Η εφημερίδα, είναι μέλος του ΣΗΠΕ (Σϋνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων) www.regionalpress.gr

Στην ύλη της, κυριαρχούν τα πολιτικοκοινωνικά θέματα και οι πολιτιστικές σελίδες, ενω η επιμόρφωση, οι συνεργασίες, οι επιφυλλίδες και ο αθλητισμός, συμπληρώνουν τα καθημερινά περιεχόμενά της, τα οποία αναφέρονται κατά 90% σε τοπική ειδησεογραφία και ύλη, και κατά 10% σε εθνικά και διεθνή θέματα.
Κάθε Παρασκευή κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με την Ημέρα, το περιοδικό "Στιγμές".
Κάθε χρόνο στις 31 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί η έγχρωμη πολυτελής έκδοση ¨Ανασκόπηση¨,με την πλήρη καταγραφή (κείμενα και φωτογραφίες) των γεγονότων της χρονιάς που πέρασε για την Ζάκυνθο, η οποία έχει ιδιαίτερη συλλεκτική σημασία.
Η εφημερίδα κυκλοφορεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, με μέσο όρο 1200 – 1400 φύλλα .
Η διανομή γίνεται α) με συνδρομές σε εκατοντάδες σημεία β) διανομή μέσω του πρακτορείου τύπου «Αργος», και γ) διανομή στην ύπαιθρο με δικά της μέσα μεταφοράς.
Η εφημερίδα, είναι πρώτη σε αναγνωστική συμπεριφορά στο Νομό Ζακύνθου, με 45,7%, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της εταιρίας VPRC, τον Ιούλιο του 2004.
Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην καθαρά επαγγελματική ενασχόλησή με τον συνολικότερο εκδοτικό χώρο, που μας δίνει τη δυνατότητα για ποιοτική, έγκυρη και πολύπλευρη αντικειμενική ενημέρωση.
H διαδικτυακή έκδοση της Ημέρας (www.imerazante.gr) λόγω της καθημερινής της ανανέωσης και του ιδιαίτερα προσεγμένου περιεχομένου της, έχει κατορθώσει να πετυχαίνει καθημερινώς, εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας και να αποτελεί ενα σημείο αναφοράς για ολη τη Δυτική Ελλάδα.
Στην επιχείρηση λειτουργεί οικονομικό και διαφημιστικό τμήμα πλήρως μηχανογραφημένα.
Στο Δημοσιογραφικό κομμάτι ιεραρχικά, υπάρχει επιμελητής έκδοσης, αρχισυντάκτης, συντάκτες, ρεπόρτερ, αρθρογράφοι, αθλητικογράφοι, κειμενογράφος – διορθωτής.
Στο τεχνικό μέρος υπάρχουν σελιδοποιητές, μοντερ, τυπογράφοι, βιβλιοδέτης και υπεύθυνος διανομής.
Η λειτουργία της επιχείρησης, έχει άμεση σχέση με την γενική διεύθυνση η όποια συντονίζει τους υπευθύνους τμημάτων, ελέγχει την εγκυρότητα, την αμεσότητα, την εμφάνιση, την ποιότητα και την ομαλή καθημερινή διεκπεραίωση.
Η επιχείρηση στεγάζεται στην πόλη της Ζακύνθου, σε χώρους περίπου 400 τ.μ. με μεγάλο πάρκινγκ.
Υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι λογιστηρίου – υποδοχής, σύνταξης – κειμενογράφησης – ηλεκτρονικής σελιδοποίησης – ηλεκτρονικού αρχείου – γραφείων διεύθυνσης και τμήματος internet.
Ξεχωριστός χώρος εργαστηρίων – τυπογραφείων – αποθήκευσης χαρτιού – διπλώματος – ποιοτικού ελέγχου – πακεταρίσματος διανομής.
Το σχεδιαστήριο και τυπογραφείο της εφημερίδας, διαθέτει πολύ σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου