Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης των Σωματείων Εργαζομένων της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ για την Κεφαλονιά

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Εφθασε στο Ληξούρι η βοήθεια της εταιρείας ΤΙΤΑΝ
 
                                                                             
Διαβάστε περισσότερα...
Με τη δωρεά προϊόντων τεχνολογίας στο Επαγγελματικό Λύκειο Ληξουρίου και τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και στο Γενικό Νοσοκομείο 

– Κέντρο Υγείας Ληξουρίου, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία που έλαβαν τα Σωματεία Εργαζομένων της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό και την μετάδοση ενός μηνύματος ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προάγοντας έμπρακτα τις ιδέες του εθελοντισμού και της ανιδιοτέλειας.


Η δωρεά, κατέστη δυνατή, μέσω της οικειοθελούς προσφοράς σημαντικού ποσού των εργαζομένων στα εργοστάσια και τα γραφεία διοίκησης του Τιτάνα σε όλη την Ελλάδα. 

Η παράδοση των ειδών έγινε την Παρασκευή, 11 Απριλίου, από αντιπροσωπεία του Τιτάνα, με επικεφαλής τους Δημήτρη Καλαμίδα, εκπρόσωπο των Σωματείων Εργαζομένων της Εταιρίας και Θωμά Γλαβά, εκπρόσωπο της Διοίκησης της Εταιρίας, Διευθυντή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ στο Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με περισσότερα από 110 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας. Έχοντας έδρα την Ελλάδα, διαθέτει εργοστάσια παραγωγής 
τσιμέντου σε εννέα χώρες και είναι οργανωμένος σε τέσσερις γεωγραφικούς τομείς: Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη, Η.Π.Α., Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας του, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ επιδίωξε να συνδυάσει τη λειτουργική αρτιότητα με το σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.titan-cement.com

Χαλκίδος 22Α, 111 43 Αθήνα, Τηλ. 210 2591111, 2102591 255, Fax. 210 2591 285, info@titan.gr, www.titan-cement.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου