Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

H ΤΣΟΥΚΤΡΑ ΒΓΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αγάπη σε μεγέθη...λατρείας τρέφουν απ' ότι φαίνεται οι Σαμικοί στον Αλέξανδρο Παρίση! Δεν εξηγείται αλλιώς! Για να καταλάβετε, χθες το απόγευμα ο Δήμαρχός μας είχε κανονίσει να πάει στη Σάμη μαζί με πολύ στενό (μα πάρα πολύ στενό του) συνεργάτη, προκειμένου να συναντήσουν «στελέχη της παράταξης» και να «κλείσουν» το τοπικό ψηφοδέλτιο της Σάμης!
Επήγαν λοιπόν στη Σάμη (όπως μου είπε ένα πουλάκι) όπου και τους περίμεναν...τρία άτομα! Οι πέντε τους τα είπανε.. Και τα ξανάπανε.. Και τα ξανα-ξανά-ξανάπανε (για να τα εμπεδώσουνε μάλλον) !
Δεν είμαι φυσικά σε θέση να σας περιγράψω τα συναισθήματα... ευγνωμοσύνης του Δημάρχου μας προς τους Σαμικούς ούτε βέβαια και τη γενικότερη ψυχολογική του κατάσταση! Γιατί σαν να μην έφτανε αυτό, στο γυρισμό του στο Αργοστόλι, έμαθε για τη συγκέντρωση του Καλαφάτη στο "Λιμανάκι' και τον κόσμο που είχε και κατέβασε κάτι μούτρα να! Κι' ήταν τόση η κακοκεφιά του που πηγε ολομόναχος στο Premier, για να ... πνίξει την οργή του σε ένα διπλό πιάτο αλαντικών και τυριών( υποθέτω- γιατί αυτή είναι η αδυναμία του)!
Και που να πας στον Ελειό και τους Πρόννους Δήμαρχέ μου! Εκεί να δεις υποδοχή που σου ετοιμάζουνε! Εκεί να δεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου