Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

O Διονύσης Περδίκης διαψεύδει τον αντιδήμαρχο Παλλικής!

Κύριε Μοσχονά, Σαν ενεργός πολίτης, αλλά και σαν κάτοικος της παραλίας Ληξουρίου για 41 συναπτά έτη έχω να σας πω ότι μάλλον όταν γράφατε αυτή την επιστολή κοιτάζατε τον καθρέφτη σας.
Επειδή χθες το πρωί ήμουν παρόν όταν αρχίσατε τα έργα σας, στον παραλιακό δρόμο, ρώτησα ένα εργάτη ο οποίος μου είπε ότι ρίχνετε άμμο νταμαριού (όπως φαίνετε και στις φωτογραφίες που έχω αναρτήσει στο FB) την πατάτε με οδοστρωτήρα, και μετά θα ρίχνατε λάδι για να μην σηκώνετε σκόνη. Όταν μετά από λίγο συνάντησα τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κον Αραβαντινό, (ενώ εσείς μιλάγατε με τον Κο Ρουχωτά) μου είπε και αυτός τα ίδια, αλλά επιστημονικά….. ότι θα ρίξετε ρητίνη….

Επειδή κύριοι δεν μιλάτε σε κανένα που κατέβηκε χθες από κανένα χωριό, με το ταγάρι στην πλάτη, η ασφαλτική προεπάλειψη την οποία εννοούσατε, αλλά δεν μπορέσατε να προφέρετε, δεν είναι ρητίνη.- (ασφαλτικό γαλάκτωμα (κατιονικό), μέσης ταχύτητας διασπάσεως, μικρού ιξώδους περιεκτικότητας σε άσφαλτο 55-60%. Υλικό κατάλληλο για προεπάλειψη βάσεων όπως 3Α),περιέχει δηλαδή άσφαλτο, υπόλειμμα της απόσταξης του πετρελαίου, στην καθομιλουμένη (λάδι).
Η συμπεριφορά μου… λοιπόν μετά από αυτή την κοροϊδία ήταν το λιγότερο που θα έκανε ο κάθε πολίτης. Αφού καταλάβατε το λάθος σας, και είδατε μετά από λίγο τι έγινε στην παραλία με την βροχή, εξαφανιστήκατε, ενώ τα μηχανήματα συνέχισαν με την βροχή να ρίχνουν άμμο στο γάμο του καραγκιόζη, και τα ωραία μας λεφτά έγιναν λάσπη!!!!
Το βράδυ κατά της 00:30 και ενώ κοιμόμουν, άκουσα μηχανήματα να σκάβουν, βγήκα στο μπαλκόνι και είδα να ξηλώνουν την άμμο που ρίχνατε το πρωί. Αυτό κράτησε έως της 02:00, οπότε και με πείρε ο ύπνος, αφού είχα καταλάβει τι κάνατε.
Εδώ πρέπει να σας πω ότι αν ήμουν μικρόψυχος θα είχα καλέσει την αστυνομία….. γιατί εγώ ξυπνάω κάθε μέρα στης 05:00 για να βγάλω τα χρήματα που εσείς με τόση ευκολία πετάτε. Το πρωί λοιπόν, είδα αυτό που περίμενα (ευτυχώς) είχατε βάλει τσιμέντο, (‘όπως φαίνετε και στις πρωινές μου φώτο) κάτι που οφείλατε να έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό, και όχι Μεγάλη Πέμπτη ξημερώματα…
Όσο για τους καταστηματάρχες του Ληξουρίου σας ξέρουν πολύ καλά, τα χάλια της πλατεία, της παραλία, οι πεζόδρομοι, είναι απόδειξη του αγώνα σας. ΑΑΑΑ ξέχασα, σήμερα και μετά από την χθεσινή φασαρία, μαζέψατε τις σπασμένες πλάκες της Γρ. Λαμπράκη (πεζόδρομος).
Ελπίζω μετά τα παραπάνω να αναθεωρήσετε αυτά που γράφετε, και να σταματήσετε να εκθέτετε τον Κο Δήμαρχο, και την θέση που σας εμπιστεύτηκε, μία θέση με μεγάλο βάρος, και απαιτητικούς πολίτες που δεν φιμώνονται όπως οι συχωριανοί σας….. Καλά θα κάνατε πριν βγάλετε ανακοινώσεις για το Ληξούρι, να είχατε απαντήσει στα προβλήματα των Χαυδάτων, που η κίνηση πολιτών είχε δημοσιεύσει εδώ και πολλές μέρες!
Καλό Πάσχα να έχετε, και θα επανέλθω αν χρειαστεί!
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Γ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΠΗΓΗ    IONIANPRESS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου