Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Το -Επτάνησος- ξανά στη γραμμή Ιθάκη - Σάμη - Πάτρα

Το -Επτάνησος- ξανά στη γραμμή Ιθάκη - Σάμη - Πάτρα.
Το πλοίο  "Επτάνησος", νοίκιασε η εταιρία "Φιόρο του Λεβάντε" του κ. Δ. Θεοδόση, για να το δρομολογήσει στη γραμμή Ιθάκη - Σάμη - Πάτρα. Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Θεοδόσης, έχει κάνει αίτηση στο ΥΕΝ, για δρομολόγηση πλοίου στην παραπάνω γραμμή,  τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πλοίο που προοριζόταν για να καλύψει τη γραμμή, βρίσκεται σε ναυπηγείο της Άπω Ανατολής και δεν θα ήταν έτοιμο, στις ημερομηνίες που η εταιρεία θέλει να ξεκινήσει τα δρομολόγια. Όπως έγραψε και το kefaloniapress.gr,  τα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 25 Ιουνίου. Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει,η γραμμή  να μη διακοπεί τον Οκτώβρη, αλλά να συνεχιστεί και τον χειμώνα.
Τάσος Καβαλλιεράτος.
  1. IONIANPRESS:   
    Αφού υπενθυμίσουμε ότι η είδηση για την νέα εταιρία και την επαναλειτουργία της γραμμής «Πάτρα- Σάμη- Ιθάκη δημοσιεύτηκε αποκλειστικά από το IONIANPRESS εδώ και δυο περίπου μήνες, όταν κανένας δεν γνώριζε τίποτε, οφείλουμε και τώρα να επανέλθουμε στο θέμα, επειδή πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα ψιθυρίζονται ένθεν και ένθεν.

    Υπάρχει όντως η εταιρία και το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμμένη γραμμή (και όχι μόνο) είναι δεδομένο. Ολα τα υπόλοιπα όμως δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα, στην πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό το IONIANPRESS δεν μιμήθηκε τη γενική.. τάση και απέφυγε να προβεί σε «αποκλειστικότητες», «αποκαλύψεις» και «λεπτομέρειες» επιδιώκοντας μερικά παραπάνω "κλικ" και τη "δοξα" της "πρώτης είδησης"..
     
    Κι'αυτό επειδή το IONIANPRESS σας έχει συνηθίσει σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΣΊΓΟΥΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, σε ένα θέμα μάλιστα που αφορά άμεσα ένα τόσο σοβαρό θέμα για το νησί μας. Η δε σιωπή αποτελεί μια συνειδητή μας επιλογή, σε μια πολύ κρίσμη φάση, στη διάρκεια της οποίας "μια κουβέντα περισσότερη" μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει τόσο στο τολμηρό αυτό εγχείρημα όσο και στον ίδιο μας τον τόπο.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:


    Η Eleni Hioni κοινοποίησε σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου