Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙς ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΡΙΟΤΕς,, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑς,, Ας ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ  ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ,, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ












Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.
OLKEFALONIAS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΤΖΕΛΙΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Να που και εγώ μαθαίνω εδώ μέσα!
    Την άποψη ότι η Σάμη (η πόλη) είναι η Ομηρική Ιθάκη δεν τη γνώριζα.
    Μη τα έχεις με τους Ποριώτες όμως γιατί εσείς κάνετε και μερικά βήματα μπροστά. Έχετε φτιάξει και διαδρομές που αρέσουν στους τουρίστες, δεν γνωρίζω άμα τις κυκλοφορείτε γραμμένες και στα Αγγλικά και υπάρχει κανένας αναρτημένος χάρτης εμφανής.
    Υπάρχουν και χειρότερα όμως. Μου έλεε ο φίλος ο Ρισσιάνος ότι ο εκεί σύλλογος του χωριού του μάλλον δε θέλει να είναι εκεί η Ομηρική Ιθάκη και είναι γραμμένος σαν χορηγός σε ένα βιβλίο (Έλληνα) που υποστηρίζει ότι είναι η Παλική! Το είδε το καλοκαίρι και είχε ψοφήσει στο γέλιο. Για να είμαι ειλικρινής εγώ δε το πίστεψα μέχρι που το είδα με τα μάτια μου!!
    Όπως το έχουμε ξανασυζητήσει φίλε αν δεν υπάρξει μια σοβαρή προσπάθεια και από τα δύο νησιά να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία περί βασιλείου του Οδυσσέα στα νησιά μας καμία ωφέλεια δε θα έχουμε από το όλο θέμα που έχει τόσο ενδιαφέρον από τους ξένους και κανένα ενδιαφέρον από τους ντόπιους. Νομίζουν ότι είναι παραμύθια όλα αυτά και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι σημαντικότατο στοιχείο για την οικονομική άνοδο των νησιών μας. Μόνο να βγάζουμε τα μάτια μας ξέρουμε τίποτα άλλο.
    Σα τσου Τούρκους με τους Έλληνες για τα πετρέλαια του Αιγαίου καταντήσαμε. Κανείς δεν τα βγάζει τόσα χρόνια και στο τέλος θα μας τα φάνε ξένοι. Θυμήσου το ίδιο θα γίνει και με την Ομηρική Ιθάκη, όταν θα βρεθεί ξένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα θα έχουν φτιαχτεί εδώ πέρα και εμείς και τα παιδιά μας θα δουλεύουμε σα Πακιστανοί στο τόπο μας.
    Αλλά άμα πας να πεις καμιά κουβέντα πάνε να σε φάνε όλοι.
    Για την ώρα αν και δε μου αρέσει εφαρμόζω τη τακτική του καπετάνιου απά στο Πυροβούνι, ασηκώνω τα χέρια ψηλά προς τον Δία και μετά τα ξανακατεβάζω ουχί ευπρεπώς για να μη με πιάσει κανένα σκουλαμέντο από τη πίεση, γιατί μετά καλμάρω και κάτι παλεύω και εγώ, κρίμα για τη καταγωγή και τη ζωή μας είναι όλα αυτά και κάτι πρέπει να αλλάξει.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή