Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ο ΑΡΙς ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κοντινές εικόνες αποκαλύπτουν τι είναι το άγνωστο αντικείμενο που βρέθηκε κοντά στο Φισκάρδο
 Η απορία είναι το κυρίαρχο συναισθημτα που προκαλεί το παράξενο αντικείμενο που έχει προσαράξει στην παραλία Έμπλυση κοντά στο Φισκάρδο.

 Επειδή έχουν αναδημοσιευθεί στα κοινωνικά μέσα αρκετές φωτογραφίες σας παρουσιάζουμε τι ακριβώς είναι το αντικείμενο αυτό, καθώς με τη βοήθεια ισχυρού ζούμ φωτογραφικής βλέπουμε ξεκάθαρα το τι αναγράφεται πάνω. Υπογίζουμε ότι έχει σταματήσει περίπου 80 μέτρα από την ακτή και έχει χρώμα όμοια με αυτό που έχουν τα πολεμικά πλοία. Είναι κυλινδρικό σχήμα και περίπου 5 μέτρα μήκος. Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε δείχνουν σχετικά εμφανώς τα γράμματα που αναγράφονται πάνω. Η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η The Anup Engineering Limited με έδρα την Ινδία και είναι κύλινδρος από ένα μάλλον κρατικό project παραγωγής ενέργειας από σκουπίδια στην Αγγλία. http://en.wikipedia.org/wiki/Teesside_EfW_plant Το πώς βρέθηκε στην θάλασσα παραμένει άγνωστο...
 και μετα την μερική αναδημοσίευση του Κεφαλονητη απο το



H μπόμπα που είχανε τοποθετήσει οι μνηστήρες στον Τηλέμαχο είναι! Κοπήκανε τα συρματόσκοινα και βγήκε στην επιφάνεια, άρα έδεκει είναι η Αστερίδα!!! Χα χα χα. Λοιπόνε αυτό φαίνεται κομμάτι εργοστασιακό από χημική βιομηχανία και πασιφανώς όχι πολυκαιρισμένο. Επειδή πολλά «ποντίζονται» στο Ιόνιο και αλλού από τη Μαφία καλό είναι να δοθεί λίγη προσοχή. Φαίνεται να έχει εγκλωβισμένο αέριο και αυτό είναι που με κάνει να έχω κάποιες αμφιβολίες. Συνήθως ότι πετιέται έχει υγρή, ή στερεά κατάσταση. Ας υπάρξει προσοχή και σε αυτούς που θα το μαζέψουν. Αν αυτό που φαίνεται από πάνω και στη πρύμη σα φουγαράκι είναι σωλήνας με φλάντζα έχει μέσα μάλλον αέρα κοπανιστό και μάλλον τίποτα το επικίνδυνο. Αυτά μπορώ να υποθέσω από λίγη εμπειρία που έχω. Χουά χα χα χα χα χα χα. 

Και με την ευκαιρία για κοίτα το Ρισσιάνο στο http://www.portoassos.gr/omiriki-asteris/ Σα να μας κογιονάρει λίγο υπούλως και τεχνηέντως μου φαίνεται αλλά όλο και κάτι παίρνει το μάτι μας. Χα χα χα χα. Όχι που θα μου ξέφευγε !!! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε Τι ειναι αυτό που βγήκε στο Φισκάρδο?? Μην το πλησιάζεται , λέει το Λιμεναρχείο


ΔΕΙΤΕ

3 σχόλια:

  1. Αρχικά ευχαριστώ για τη ¨μόστρα¨ του άρθρου μου φίλε Γιώργο.
    Δεύτερο ο “aris” κάτι γνώριζε μη το παίζει πονηρός.
    Τρίτο είπα να μη το αναρτήσω Μ. βδομάδα λόγω λίγο πικάντικου περιεχομένου και από την άλλη το ανάρτησα λίγο νωρίτερα ώστε μαζί με το γενικό θρησκευτικό πένθος να περάσει ευκολότερα σε όσους θέλουν την Αστερίδα κάπου αλλού. Χα χα.
    (Ελπίζω να γίνει αντιληπτό το χιούμορ των αποπάνω).
    Απόψεις είναι πάντα και απόψεις που κάπου στηρίζονται κάπωςνομίζω πως είναι θετικές σε οποιαδήποτε έρευνα.
    Καλή Ανάσταση σε όλους.
    Υ.Γ.
    Πως θα ήθελα να ήμουν ακόμα στο σχολειό για αυτές τις μέρες δε λέγεται!!
    Αλλά και τί πείνες είχαμε τραβήξει εμείς οι παλιότεροι Μεγαλοβδομαδιάτικα δε λέγεται!!
    Μ. Τετάρτη και Παρασκευή ούτε ταραμοσαλάτα!
    Μπας και ο Χριστός ήτανε Γερμανός και δε μας το λένε??? Χα χα.

    Ρ.Σπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τις πιο κοντινές φωτό φαίνεται ότι 99,9% είναι ολοκαίνουριο και τελείως αχρησιμοποίητο κομμάτι βιομηχανικής μονάδας που λόγω θαλασσοταραχής έπεσε από κατάστρωμα φορτηγού πλοίου κατά τη μεταφορά του και δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Το ότι είναι ολοκαίνουριο φαίνεται και από τα νάιλον προστασίας από σκουριά κλπ. των μπουλονιών. Παλιατζής περνάει από Φισκάρδο? Έχει κονόμα !
    Φυσικά ισχύει πάντα το προσέχω για να έχω…
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.
    Και κάτι για τον άσπονδο φίλο το Ρισσιάνο:
    Άφησε και κανέναν να πάρει λίγο απάνου του ρε φίλε! Χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ (οπότε δευτερη μέρα)
    Ανάρτησα και τον σχολιασμό Σπύρου,, με την ευκαιρία να θυμίσω και πάλι τα 5-6 σενάρια Αστερίδας και αλλά τόσα Ιθάκης, με υποσυνδέσμους.Το μόνο που ολοι συμφωνάμε σε κάτι,, και τελικά δυστηχώς μάλον είμαστε πολύ μικρό ποσοστό, "και αυτό ειναι που με στεναχωρει" είναι ότι όλοι πιστεύουμε τελικά οτι ο Ομηρος τα έγραφε πολύ σωστα, και ψαχνόμαστε να τον αναλύσουμε,, και να μας οδηγήσει στην Ομηρική τοπογραφία του, ο αθένας μας με την αποψή του, την αγάπη για τον τόπο του, και τα επειχηρηματα του...! Μακάρι να μπορέσουμε να το μάθουμε και ας βγει οποιοσδήποτε από εμας αληθής,, αυτό που θα μετράει δεν είναι ότι οι υπόλοιποι είμασταν λάθος, αλλά η μεγάλη παγκόσμια αποκάλυψη για όλη την Χώρα μας,, αρκεί να το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή