Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ARIS

Εδώ που τα λέμε δίκιο έχει ο φίλος ο Ρισσιάνος. Και για βάλε ότι τότε οι μισοί Ασσιώτες ζούσανε μέσα στο κάστρο και άμα είχανε τσου αιχμαλώτους έδεκει όξου θα αμολάρανε οι Γάλλοι ένανε - ένανε καστρινό από τ΄ αψήλου να γίνεται μελήδια μέχρι οι κάτου Ασσιώτες να απελευθερώσουνε όλους τσου Γάλλους? Που τη βρήκε αυτή τη μακακία ο άλλος και την έγραψε?? Χουά χα χα χα χα χα. Υ.Γ. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο αφού πλακώσανε οι Ρωσότουρκοι να παραδόθηκε όλη η φρουρά της Άσσου μαζί με την Αργοστολιώτικη και να τσου πήανε σούμπιτους στη Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτό δε το ξέρω υπόθεση κάνω. σε χρησιμό σχόλιο Σπύρου Ρόκκου

Ορέ κοντοπατριώτη έχω κάτι πληροφορίες ότι αποκάτουθε από τη γλάστρα είναι γραμμένο ότι η Πηνελόπη σε άλλο μέρος έζηε! Έχεις κοιτάξει? Έτσι είχε γράψει και εκειός ο καλλιτέχνης στα αγάλματα του Κολοκοτρώνη που τον αναγκάσανε να του φορέσει Εγγλέζικη περικεφαλαία ενώ εκειός δε φόραε. Τώρα δε θέλω βέβαια να δημιουργήσω ενδωοικογενειακό επεισόδιο γι΄ αυτό κοίταξε διακριτικά και εμένα μη με ανακατεύεις. Χα χα χα χα. Χουά χα χα χα χα χα χα. σε ΑΡΧΑΙΕς ΓΛΑΣΤΡΕς "πηνελοπη"

Γιατί ορέ τσου κογιονάρετε? Τσου είχε αρωτήσει κανείς άμα θέλανε να μπλεχτούνε σε πόλεμο με αρχηγό τον Μουσολίνι ? Εφτιάκανε και εκείνοι ένα βίντεο να πουλήσουνε μούρη, τί έπρεπε να σκοτώσουνε και καμιά δεκαριά Κεφαλονίτες για να φανεί πιστευτό όπως κάνουνε τώρα και έχουνε τον κοσμάκη στα αναλώσιμα?? Ωραίες φωτό πάντως! Χουά χα χα χα χα χα. σε Οι Ιταλοί αλεξιπτωτιστές και η ….αποκλειστικότητα της Κεφαλονιάς
 

1 σχόλιο :ΣΤΟ http://porosnews.blogspot.gr/2015/04/nea-kefaloniapress_30.html

  1. Δε ξέρω τι θα γένει την Πρωτομαγιά αλλά να ξέρετε ότι χωρίς καμιά διαφήμιση στο Ιόνιο θα πλακώσει αρκετός κόσμος για διακοπές γενικά, γιατί με όλο αυτό το χαμό που γίνεται με τους λαθρομετανάστες στο Αιγαίο ο κόσμος φοβάται να πάει από εκεί.
    Για να δούμε βέβαια γιατί και εδώ με τη κούρλα που διαθέτουμε μπορεί κάτι να σκαρφιστούμε ώστε να πάει καλιά της και αυτή η μισοευκαιρία.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

  2. Γιατί ορέ τσου κογιονάρετε? Τσου είχε αρωτήσει κανείς άμα θέλανε να μπλεχτούνε σε πόλεμο με αρχηγό τον Μουσολίνι ?
    Εφτιάκανε και εκείνοι ένα βίντεο να πουλήσουνε μούρη, τί έπρεπε να σκοτώσουνε και καμιά δεκαριά Κεφαλονίτες για να φανεί πιστευτό όπως κάνουνε τώρα και έχουνε τον κοσμάκη στα αναλώσιμα??
    Ωραίες φωτό πάντως!

    Χουά χα χα χα χα χα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου