Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ!

ENΩ  ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ  ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!


  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΙ,, ΑΠΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ  ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΟΧΙ ΙΣΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΟΣ  ,,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ,, (ΑΠΛΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ)  ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑς ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
Ως  ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ  ,,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ  ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΟΧΙ,, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,, ΚΑΙ ΤΟΥ ΌΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩς ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΣ) ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ  ΑΠΛΑ ΜΑς ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

βασικα αυτό που εχει επικρατήσει κατά πολλούς,, ΝΑΙ σημαίνει εκλογες,, ΟΧΙ , σημαίνει Χρεωκοπία

Ή Απλα το δημοψηφισμα  για τους πιο απαισιοδοξους φέρνει δυο επιλογες ΝΑΙ = ΕΚΛΟΓΕς ,ΝΕΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ   ΚΑΙ ΟΧΙ  =  εξοδος από Ευρώπη χρεοκοπια, και Δραχμή!

Ο καθένας τα αναλύει απο την κομματική του μεριά,, και τελικά το Δημοψήφισμα,, καταλήγει σε 
κομματικη συγκρουση,, όπου η αντιπολίτευση ψηφιζει ναι, και η κυβέρνηση Οχι!
Ελπίζω τουλάχιστόν να επικρατήσει το ΟΧΙ ,,στον εθνικό διχχασμο,, και η χώρα μας να κάνει ένα δυναμικό 
RESTART!



Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι , "ο εχθρός είναι εντός των πυλών ,"
Απο εκεί και μετά ,ίσως κάτι και να αλλάξει.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:
Δημοψήφισμα 2015: Τι θα γίνει αν ψηφίσουμε όχι, τι θα γίνει με το ναι
Ο υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης απάντησε το πρωί στο καίριο ερώτημα για το δημοψήφισμα και τι θα σημάνει το όχι ή το ναι - μιλώντας στο Mega.
"Σε περίπτωση που στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου επικρατήσει το «ναι», όλα είναι ανοιχτά. Θα είναι αποδοκιμασία της κυβέρνησης και η κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να το σεβαστεί. Θα πάμε στη Βουλή και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι ανοιχτά τα ζητήματα. Από την άλλη η χώρα έχει 100 δρόμους να συνεχίσει το δρόμο της αν επικρατήσει το όχι"
ΑΛΛΗ  ΕΚΔΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΜΟΣΙΕΥΤΕ   Ένα ξέρει ο κόσμος. Ότι αν ψηφίζει «ΟΧΙ», στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα. Αν ρίξει το «ΝΑΙ», λέει στον Τσίπρα «Μάζεψτα και δίνε του». Απλά πράγματα. Ξεκάθαρα.

Τι θα κάνει η κυβέρνηση αν χάσει το δημοψήφισμα, αν δηλαδή πλειοψηφήσει το «ναι» την Κυριακή; Πολλοί λένε πως πρέπει να παραιτηθεί για να πάει η χώρα σε εκλογές. Δεν είναι έτσι τα πράγματα...

Διαβάστε τη συνέχεια στο apodytiriakias.gr
Υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα τάσσονται τα στελέχη της κυβέρνησης. Ο Ν. Παππάς τονίζει πως ο ελληνικός λαός θα πει «όχι» στην πρόταση των θεσμών, ανέφερε απόψε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
«Υπάρχει μια πρόταση των θεσμών στο τραπέζι η οποία είναι ασύμβατη με τη λαϊκή εντολή και με το ομαλό μέλλον της Ελλάδας προς την ανάπτυξη. Συνεπώς, νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή νύχτα και θα ξημερώσει μια πολύ όμορφη μέρα στην οποία ο ελληνικός λαός, σε λίγες ημέρες θα μπορέσει να αποφασίσει με ψυχραιμία για το αν αυτή η πρόταση μπορεί να γίνει αποδεκτή», είπε ο υπουργός Επικρατείας.
Ανέφερε επίσης ότι «υπάρχουν κάποιοι ακραίοι κύκλοι στη Γερμανία οι οποίοι σε συνεργασία με το ΔΝΤ, θέλουν να ταυτίσουν την εφαρμογή των μνημονίων με την ύπαρξη του κοινού νομίσματος. Αυτό είναι απαράδεκτο, ως μήνυμα και προς την Ελλάδα και προς τους Ευρωπαϊκούς λαούς».

Σακελλαρίδης

Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σημαίνει μήνυμα ελπίδας για ολόκληρη την Ευρώπη δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης.
Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει τι πολιτικές πρέπει να εφαρμόσει στην επικράτειά του, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λαφαζάνης

Από την πλευρά του ο Π. Λαφαζάνης τόνισε πως "ο λαός δημοκρατικά θα απαντήσει και θα πάρει τις τύχες στα χέρια του. Το δίλημμα είναι σαφές. Ναι ή όχι δίλημμα στις βάρβαρες προτάσεις λεηλασίας των μισθωτών και η απάντηση του ελληνικού λαού θα είναι ένα συντριπτικό μεγάλο υπερπλειοψηφικό όχι.
Όλος ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει όχι για να στηρίξει μια περήφανη εθνική κοινωνική προσπάθεια", υπογράμμισε.
Με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγορεί τους δανειστές για την απαίτησή τους να μειωθεί ο προϋπολογισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Καμμένος

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει: «400 εκ. € μείωση του προϋπολογισμού των 550 εκ. € του ΥΠΕΘΑ που πρότειναν οι "θεσμοί" είναι παράδοση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ».
«Η ιστορία του Έθνους γράφτηκε με ΟΧΙ, το ΟΧΙ του 1940 το ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου στο σχέδιο ΑΝΑΝ το όχι στη ταπείνωσή μας», γράφει ο ίδιος σε άλλο tweet.

Κωνσταντοπούλου

«Η απόφαση της Κυβέρνησης να αποταθεί στο κοινοβούλιο και δια του κοινοβουλίου και του Προέδρου της Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό αποτελεί μια απόφαση η οποία δικαιώνει την δημοκρατική επιταγή και τη λαϊκή εντολή», ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία προσήλθε στο Μαξίμου λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα.
«Οι μνημονιακοί εκβιασμοί, η ασφυξία που επιχείρησαν να επιβάλουν οι λεγόμενοι θεσμοί αποτελεί βία κατά του Συντάγματος και κατά της Δημοκρατίας. Και την απάντηση αντίστασης καλείται να δώσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στο δημοψήφισμα».
«Οι δανειστές επιχειρούν να τιμωρήσουν την κυβέρνηση που αντιστέκεται και τον λαό που δεν υποτάσσεται, δεν πειθαρχεί. Η κυβέρνηση ανέλαβε μιαν ιστορική πρωτοβουλία, 41 χρόνια από την θέση σε ισχύ του Συντάγματος, να υλοποιήσει την αμεσοδημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος και να δείξει εμπιστοσύνη στο λαό», είπε η πρόεδρος της Βουλής.

Κοτζιάς

Στον εκβιασμό απαντάμε με δημοκρατία, επεσήμανε στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς στο Τwitter.
«Στον εκβιασμό απαντάμε με δημοκρατία. Στις μονοπωλιακές αγορές με την θέληση των πολιτών. Στον άγριο νεοφιλελευθερισμό με κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βαρουφάκης

Θέση πήρε και ο Γιάνης Βαρουφάκης με tweet: Η δημοκρατία αξίζει μια ώθηση σε θέματα που αφορούν την Ευρώπη. Μόλις την φέραμε. Ας αποφασίσει ο λαός (είναι αστείο πόσο ριζοσπαστική ακούγεται αυτή η λογική).

Σπίρτζης

«Ο ελληνικός λαός είναι ένας περήφανος λαός. Είμαστε μαχητές ιστορικά, δώσαμε μια πρώτη απάντηση στις 25 Ιανουαρίου και θα τη δώσουμε με μεγαλύτερες πλειοψηφίες σε μια εβδομάδα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.
Στο ερώτημα αν οφείλουν οι εταίροι να αφήσουν ανοιχτές τις τράπεζες μέχρι ο λαός να ψηφίσει, ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «αυτό τους έλειπε»
ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗς  ΑΠΟ ΦΩΤΗ ΧΑΛΙΩΤΗ
 Ο  ΟΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ,,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΘΙ!!)

Συνεχίζει να προκαλεί ο Σόιμπλε και νομίζει ότι στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη Γερμανική κατοχή, και ο ίδιος και η χώρα του μπορούν να ρυθμίζουν ακόμη και...
IONIANPRESS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου