Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μια εκτίμηση στην δεξιά δημοσκόπηση

Βασικά,, ζούμε σε ένα μικρό ,,αλλά πανέμορφο χωριό,, και εδω και χρόνια με πλήρη εγκατάληψη.
Οι προβολές αναρτήσεων καθημερινά  είναι πάνω - κάτω ο πληθυσμός του,, κάτι σαν χόμπυ  να γράφω  ότι απλά βλέπω,,με κάνει πολύ χαρούμενο,, και  είναι στα προσδοκούμενα μου απο την αρχή
που το δημιουργησα! (τέλη 2010).

Φυσικά επιδίωξή μου,, να μπορούμε κάποτε να υπάρξεί ένας διάλογος στα απειρα προβλήματα μας,, και μια προσπάθεια κάποτε μπας και οργανωθούμε,, μόνη επίλογη για να δούμε προκοπή.

Το 70 % λοιπόν του όχι μέχρι στιγμής δεξιά και η συμμετοχή του κόσμου ,,με ικανοποιουν απόλυτα, αν και εκτίμηση μου,, λόγο ότι στο γκάλοπ,, ψήφισαν όσοι πάνω κάτω με διαβάζουν , νομίζω θα έχει αρκετή απόκλιση!
(ΣΥΝ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ  ΑΤΟΜΩΝ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,, ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ)


Ολοι θέτουν και διαστρεβλώνουν το καθαρό ερώτημα (θελετε τα μέτρα τελεσιγραφο που έπεσαν στο τραπέζι ή Οχι) με απότελεσμα να έχει επικρατήσει ένας μεγάλος εθνικός διχασμος!
στο φ'εις γίνεται χαμός από διαγραφές φίλων,, νομίζω ότι λογικό ήταν να διαφωνουμε,, γιατι ο καθένας αντιλαμβάνεται αλειως το ερώτημα!
Εγώ θα το διαστρεβλώσω λοιπόν ,,με την δική μου άποψη,, γιατι όπως θα σας το παρουσιάσω,,αυτό νομίζω ήταν και η αιτία  στα γεγονότα!
Ο σύριζα με μεγάλο ποσοστό ανέλαβε τα ηνία  ,,με εντολή να λέει ΟΧΙ,,,και να διαπραγματευεται μόνο με όσα έταξε.
Τα ποσοστά του όλο ανέβαιναν,,, οπότε οι Μνηστήρες τι επίλογη  άλλη ειχάν!??  Ενα Δουρειο Ιππο,,

(για να επανέλθω στα αρχαιολογικά μου,, που  έχω διαπιστώσει  ότι πολύ  λιγοστούς ενδιαφέρουν)
Οπότε για να μην μακρυγορω,, και ξανακουράζω,, το Ερωτημα την Κυριακη ειναι το εξής:

Θέλετε να πέσει η Κυβέρνηση,,, και να επανέλθουμε  στις προηγούμενες !?
Απλό και καθαρό,, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΨΗΦΙΣΤΕ ,, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕς

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!
(Ακόμη!!)


συγκεντρωση του ισως στον πορο

και  για επίλογο,, το ΟΧΙ που πρέπει να πούμε όλοι είναι στον διχασμό,, εφόσον και αυτοί με το Ναι, και αυτοί με το Οχι  ψηφίζουν ανάλογα πως έχουν αντιλιφθεί την ερώτηση, το πως τους εχουν επηρεάσει τα κόμματα, και ανάλογα την ηλικία τους!

Οσοι ψηφιζουν Ναι το παίρνουν στο να μεινουμε Ευρώπη, στο να μην φυγουμε από Ευρώ, αυτοι που ψηφίζουν Οχι,, το κάνουν από του να δηλώσουν ότι δεν αντεχουν άλλα μέτρα, νέες φοροκαταιγίδες, και 5 χρόνια σε ολα Ναι,, εχουν  αγανακτήσει, και  θέλουν να έουν το δικαίωμα στο να αποφασίζουμε εμείς για εμάς και οι ο καθε ευροπαίος!!

εκτίμηση στο αποτέλεσμα τελικά  το δινω 55-45 υπέρ του ΟΧΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου