Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΗ, και σχολιο στο τελος Σπ. Ροκκου


Τώρα κ Καμπάνη ξέχωρα από τις αιτίες του θανάτου ενός συνανθρώπου που με λύπη διαβάζω, τί βάση μπορώ να δώσω στο επίπεδο του αποδειχτικού στοιχείου της πρότασης: … «μόλις πήρε τη στροφή για τον Αθέρα, έμεινε ακίνητος, ώρα αποσβολωμένος,... Ήταν ήδη πεπεισμένος ότι σε αυτή την παραλία βγήκε ο Οδυσσέας.» ???? Αλήθεια πόσο περισσότερες γνώσεις είχε ο αποθανών περί Ιθάκης από έναν οποιονδήποτε Έλληνα αρχαιολόγο?? Η δική μου άποψη ήταν ότι η αποσβολωμάρα του προέκυψε από μια πετρελαιοκηλίδα που είδε ανοιχτά του σημερινού Αθέρα και νόμισε ότι αναβλύζει πετρέλαιο!! Σε αυτό το επίπεδο δεν γίνεται σοβαρή συζήτηση αν πράγματι είμαστε αντικειμενικοί και ενδιαφερόμαστε για την Ομηρική Ιθάκη. Αυτού του είδους οι αναρτήσεις δεν ωφελούν στη συμμετοχή σοβαρών ανθρώπων ώστε να βγεί κάποιο τουλάχιστον συζητήσιμο αποτέλεσμα. Έχετε διαφορετική περί αυτού άποψη μήπως? Από μένα κανένα πρόβλημα. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ενημερωση από Νίκο Καμπάνη

Αυτά είναι λόγια του κου προέδρου και δεν μπορώ να αμφισβητήσω τη μαρτυρία του για την εντύπωση που ΚΑΠΟΤΕ είχε αποκομίσει ο αποθανών. Το ανέφερα δε, εντυπωσιασμένος από τη διαισθητική άποψη που πολλοί έχουν αποκομίσει και περιγράψει για το ίδιο σημείο. Μάλιστα ο Νίκος Λιβαδάς το είχε κάνει εξώφυλλο. σε ενημερωση από Νίκο Καμπάνη

ΚΑΙ


Χα χα χα. Poros έχεις αδυναμία στα δημοψηφίσματα γλέπω! Και έδεπα για τα Ομηρικά μου θυμίζεις τα Ελληνικά ΜΜΕ. Σε γλέπω να την παθαίνεις όπως ΣΚΑΪ και να τρως και μήνυση. Το ρουά - ματ δεν βγήκε με δημοκρατικές διαδικασίες αλλά είναι μονομερές. Ρουά - ματ παθαίνει πολύ πιο εύκολα η Παλλική σαν Ομηρική Ιθάκη δε νομίζεις? Άσε που με Αστερίδα το Αργοστόλι θα πέσουμε όξου οικονομικά γιατί θα δώσουμε ένα κάρο ντραμαμήνες τσου Αργοστολιώτες για να μη τσου χαλάει η Θάλασσα. Χα χα χα. Και έχει πιο ψαγμένους από μένα στο Θιάκι ως προς τα Ομηρικά, οπότε κινδυνεύω με την δια πνιγμού εξόντωση άμα συμμετάσχω σε τέτοιου είδους δημοψήφισμα, και δίκιο θα έχουνε. Έχουμε και το Ρόκκο με πρόβλημα επαφής για κάνα τριήμερο ακόμα, που ούτε και αυτός είναι υπέρ του Ρουά – ματ. Φτιάσε λοιπόνε νέες προτάσεις και ρίχτες στο τραπέζι των διαπραγματεύεων στο από Πέμπτη επόμενο Ιθάκαγκρουπ γιατί σε βλέπω με capital control και σένανε! Χουά χα χα χα χα χα χα χα. σε ΤΡΕΙς ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕς ΤΗς ΙΘΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΚΑΜΠΑΝΗ,,Ως ΠΡΟς ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΘΑΚΗ!


2 σχόλια:

  1. Τίποτε το καινούριο κ Καμπάνη μου όσο αφορά την υποψηφιότητα της Παλικής για την απόκτηση του τίτλου ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ.
    Στο ίδιο επίπεδο της άποψης Τζημαράτου βρισκόμαστε και ας μπλέξαμε και το Γυισκάρδο λιγουλάκι.
    Όσο για το σημείο που ενίοτε ενώνονται οι δύο θάλασσες εάν το θεωρείτε κορυφαίο αποδεικτικό στοιχείο της Ιθάκης, (εγώ δεν το θεωρώ), είναι λίγο πιο Βόρεια.
    Ο “λαιμός” της χερσονήσου της Άσσου μόλις πριν 5 μήνες με τους μεγάλους αέρηδες παρουσίασε το φαινόμενο, δυστυχώς δεν έχω φωτό αλλά μπορείτε να ρωτήσετε τους κατοίκους.
    Τώρα οι απόψεις είναι απόψεις συζητήσιμες όταν κάπως τουλάχιστον τεκμηριώνονται. Εγώ περί Παλικής πλάκα έκανα από όταν άρχισαν να ψάχνονται οι Εγγλέζοι και νομίζω επαληθεύτηκα.
    Γύρευε πόσα κονόμησαν οι της Fugro πουλώντας πληροφορίες για πετρέλαια χωρίς να πληρώσουν πεντάρα!! Στην υγεία των κορόιδων! χα χα.
    Οι δικιές μου οι απόψεις περί Παλικής έχουν ήδη διατυπωθεί πριν 8 χρόνια στο:
    Οδυσσέας & Ομηρική Ιθάκη
    portoassos.gr
    Ρόκκος Σπύρος | Το blog μου.

    Σπ.Ρόκκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπυρο καλησπέρα!,, αυτό που συζητούσαμε με την Αστεριδα,,,και εκείνα με το μεσσυγης που "τυχαια" μου
    εβγαλε το google,, κρύβει πολλά μυστικά,,! δεν θέλω να αναφερθω ακριβώς τι,, αλλά ενημερωτικα ειναι στιχοι
    Ιλιάδας,, επίσης ενημερωτικά την ραψωδία Οδυσσεια που διαβάζουμε ειναι να σε ενημερώσω φτιαγμενη,, (που λογικα το ξέρεις) μεταγενέστερα,, κολώντας τρια διαφορετικα εργα σε ένα ,,όπως πηραν μετά απο την τυχαία αυτή αναζήτηση!,,όποτε ίσως πρέπει να βρουμε ένα παλιοτερο κειμενάκι να πατήσουμε καλύτερα στο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή