Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΒΑΛΣΑΜΗ!

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ και ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ πολλά:

Η ΠΛΕΙΩΝΟΤΗΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, δεν ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ το "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ" που δημιουργήθηκε σε βάρος τους από τους Κυβερνώντες των όλα αυτά τα χρόνια....(πλην των ελαχίστων που ούτε ο θεός δεν ξέρει τι ζητούν...).
Το μόνο που ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕΙ, είναι η "μαγειρική" που το συνοδεύει ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ το στο διπλάσιο, κάθε δύο χρόνια!!!
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ, για να μη παρεξηγούμαι:
Το 2010 "μας βάλανε" στη βαθιά κατάψυξη των Μνημονίων κλπ, με ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ (όχι ιδιωτών) 167 δις Ευρώ.
Υπό ΚΑΘΕΣΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και περιστολής ΔΑΠΑΝΩΝ σύμφωνα με τις εντολές της ΤΡΟΙΚΑ (όπου στην αρχή επόπτευαν κάθε εξάμηνο την "πορεία" των ΕΝΤΟΛΩΝ τους και αμέσως μετά κάθε μέρα αφού εγκαταστάθηκαν οι ίδιοι οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ στα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ μας)!
Το 2012, όμως οι ΘΕΣΜΟΙ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΑΝ ότι το ΧΡΕΟΣ αντί να Μειώνεται,
αυτό είχε ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΕΙ(????) στο ποσό των 470 δις ευρώ!!!

Ακολούθησαν ΕΠΙΣΗΜΕΣ δηλώσεις των ΤΡΙΟΙΚΑΝΩΝ, ότι είχαν κάνει ΛΑΘΗ και ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ νέα μέτρα ενώ ταυτόχρονα ΚΟΥΡΕΨΑΝ τα 200 δις, και το ΕΝΑΠΟΜΕΊΝΑΝ ΝΕΟ (?) ΧΡΕΟΣ ξεκίνησε να μετρά για αντίστροφη πορεία από τα 270 δις!!!!!
ΟΜΩΣ, τέλη του 2014, δύο χρόνια μετά, το ΧΡΕΟΣ αντί πάλι να ΜΕΙΩΘΕΙ,
ΑΥΞΉΘΗΚΕ πάλι εις ΔΙΠΛΟΥΝ, αγγίζοντας τα 530 δις ευρώ, (σήμερα είναι στα 570 δις και βάλε...)!
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, που να ΠΙΣΤΕΥΕΙ ακόμη, ότι για τους ΜΑΓΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ-ΘΕΣΜΩΝ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ...ΕΛΛΗΝΕΣ????
2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, που να ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ που να ΔΗΛΩΝΕΙ με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι αυτό είναι το ΣΩΣΤΟ?????
3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ που να έχει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ έστω και ένα ...περίπτερο και να πιστεύει ότι αυτό είναι το ΣΩΣΤΟ?????
4. ΕΣΕΙΣ που με περίσσια ευκολία κατηγορείτε τον Λαό σαν ΗΛΙΘΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, θα ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΝΑΙ στη ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ αυτής της ΑΠΑΤΗΣ!!!!
5. Η δήθεν καθυστερημένη αφύπνιση της ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ του Έλληνα "ραγιά" που ειρωνικά και προσβλητικά χρησιμοποιείται από πολλούς ΑΝΑΛΥΤΕΣ, έχει να ΚΑΝΕΙ ή έχει καμία ΣΧΕΣΗ με την ΟΡΓΗ (γιατί ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΗ είναι) των ΕΛΛΗΝΩΝ, απέναντι στην ΚΑΘ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΑΤΗ σε ΒΑΡΟΣ των και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας???
Αγαπητοί ΦΙΛΟΙ μου, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ...
ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΎΝ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ,
ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ, και τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ του, με μια νέα συμφωνία, η οποία θα ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ, συνυπολογιζόμενοι οι τόκοι που θα έχουν προσμετρηθεί στο τελικό ποσόν),
με την ΔΕΣΜΕΥΣΗ των Εταίρων ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ άλλα ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!!!!
Με αυτό το πρίσμα, ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ στα μέτρα που εισηγούνται οι "ΘΕΣΜΟΙ",
διότι ...
ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ σε βάρος των Ελλήνων και των γενεών τους που έρχονται, θα έρθουν κλπ κλπ.!!!
Αν όλοι μας συνειδητοποιούσαμε την ΟΥΣΙΑ, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχε αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και όχι μόνο....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

1 σχόλιο:

  1. Μακιαβέλλι: «Τύχη χωρίς Αξία είναι πρόσκαιρη»
    (και για τον Ελληνικό λαό)
    «Αξία χωρίς Τύχη είναι χαμένη».
    Από George Konstantinidis (Chairman, Bedfordshire Branch, UK Independence Party-UKIP-).

    «Ένα μεγάλο μέρος της Ιστορίας καθορίζεται από την Τύχη και Τύχη χωρίς αξία είναι πρόσκαιρη και Αξία χωρίς τύχη είναι χαμένη. Επειδή δεν βλέπω άλλο διέξοδο, ως Έλλην θέλω να ελπίζω ότι ο Τσίπρας θα πρέπει να καταλάβει ότι η Τύχη, του δίνει σήμερα μια καταπληκτική ευκαιρία να δείξει ότι έχει (ΑΝ ΕΧΕΙ) Αξία ώστε να είναι ο Εαυτός του και να μη εξαρτάται από τις ...συνιστώσες του. Το ΟΧΙ θα τον αναδείξει τόσο, ώστε να μπορεί να τους κλωτσήσει και να αναδειχθεί σε ΗΓΕΤΗ της Ελλάδος και όχι της κούφιας "Αριστεράς" που αρκετό κακό έχει κάνει όχι μόνο στην Ελλάδα από το 1946 και εντεύθεν, αλλά και οπουδήποτε για κάποιο διάστημα έχει επιβληθεί.
    Δεν πλησιάζω ποτέ το Καζίνο αλλά εδώ βλέπω ότι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αν δεχθώ τις προτάσεις των "θεσμών" και ψηφίσω ΝΑΙ είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι ρίχνω την Ελλάδα στον γκρεμό. Βλέπουμε ότι κάθε φορά οι «εταίροι» αποθρασύνονται και οι προτάσεις γίνονται χειρότερες. Το ΝΑΙ θα τους πείσει ότι ο λαός έχει κατεβάσει το κεφάλι και δέχεται παθητικά και άλλες καρπαζιές – τις οποίες έχουν έτοιμες, μέχρι πλήρους εξουθενώσεως.
    Αλλά αν ψηφίσω ΟΧΙ (όπως και θα κάμω) αφήνω ανοιχτή μια χαραμάδα ελπίδας ότι ο Τσίπρας θα καταλάβει ότι η Τύχη τού παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί ΗΓΕΤΗΣ που θα μείνει στην Ιστορία. Θα το κάμει? Αν δεν το κάμει τότε είτε ΝΑΙ ψηφίσετε είτε ΟΧΙ το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.....
    Αν ψηφίσουμε ΟΧΙ δείχνουμε ότι ο ‘Ελληνας έχει φτάσει στο στάδιο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Μπορεί στις διαπραγματεύσεις να φανούν πιο λογικοί. Διότι δεν τους συμφέρει η πλήρης ρήξη. Ούτε αυτούς γιατί θα χάσουν τα λεφτά τους, ούτε τους Αμερικανούς που νοιάζονται για την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος στο επίκεντρο του Ανατολικού Ζητήματος. Μπορεί ακόμη να μας αναγκάσουν για επιστροφή στην Δραχμή. Αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας βγάλουν από την ΕΕ αν δεν το θέλουμε....
    Εάν ο Τσίπρας, απαλλαγμένος με μία συντριπτική υπεροχή του ΟΧΙ, από την εξάρτησή του στις ανεδαφικές «συνιστώσες» του, δεν αρπάξει ως ΗΓΕΤΗΣ την μεγάλη αυτή ευκαιρία που του δίδει η συγκυρία της Τύχης για να ανοίξει και πάλι τους κρουνούς του "μεγάλου ντόπιου και ξένου κεφάλαιου" που διώξαμε και εδιώξαμε σαν ηλίθιοι, τότε γι’αυτόν θα έχει ισχύσει το του Μακιαβέλλι «Τύχη χωρίς Αξία είναι πρόσκαιρη» και για τον Ελληνικό λαό «Αξία χωρίς Τύχη είναι χαμένη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή