Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο !! Η παραλία Πόρου γέμισε νεκρά ψάρια



Μια αποκρουστική - αν μη τι άλλο - εικόνα αντίκρισαν σήμερα περαστικοί, στην παραλία του Πόρου.
Στη στεριά, η θάλασσα  είχε ξεβράσει αρκετά ψόφια ψάρια, και προς το παρόν  κανείς δεν ξέρει από τι μπορεί να προήλθε.
Εικάζεται πως ...αν δεν πρόκειται περί μόλυνσης, πιθανά είναι αποτέλεσμα παράνομης  αλιείας, με απαγορευτικά μέσα, στην ευρυτερη  περιοχή του Πορου.
Ωστόσο κάτοικοι της περιοχής έχουν αναστατωθεί από το γεγονός!
Το σενάριο επίσης που παίζει  ειναι  και  το σαμποταζ απο τσου ρισιάνους, ή τσου Παλικιασιάνους
που σωνει και  καλά  ,, μας πολεμάνε λογο "Ιθάκης"

Λοιπόνε έχω νέα από το φίλο τον aris! Τόνε γλέπω με τα κιάλε μου. Έχει δέσει ένα κάβο σε ένα βράχο του Αθέρα και με νια βάρκα τραβάει προς το πέλαο τη Παλική, μπας και τη ξεκολλήσει από τη Κεφαλονιά για να ευχαριστήσει κάτι φίλους ντόπιους και Εγγλέζους! Κάκα κα κα κα κα κα κα κα κα κα. σε ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΡΗ-ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΟΥ!

Ορέ κοντοπατριώτη με εφκείες τσι αναρτήσεις που βάνεις έχω αρχίσει να μυγιάζομαι! Λες ένας – ένας μας που αρχίζει να αρπάει, να κουρλένεται που λέμε, να τόνε οδηγεί ο διάολος στο ψάξιμο τση Ομηρικής Ιθάκης? Στο μόνο που στέκει ετούτη η θεωρεία είναι στη γλώσσα του Ομήρου και τη Πρεβεζιάνικη. Ότα ήμουνα μικρός ήρτε ένας συνομήλικος από τη Πρέβεζα στο χωριό και δε καταλάβαινα τι μου έλεε. Ότα λοιπόνε πρωτοδιάβασα αρχαία Ελληνικά πάλε το ίδιο έπαθα και νόμιζα ότι είναι Ηπειρώτικα! Λες ορέ ο Όμηρος να ήτανε Πρεβεζιάνος, και η Ιθάκη να ήτανε στο Ζάλογγο? Εκειό όμως πάλε που δε καταλαβαίνω είναι γιατί επηαίνανε τα βόδια τσου από το Ζάλογγο κάτου στο Πύργο τση Ηλίας! Τσου αλλάζανε έτσι υπηκοότητα για να μπορούνε να τα σφάζουνε σαν εισαγόμενα επειδή ήτανε βόδια του Δία μια και το Ζάλογγο μπορεί να σήμαινε και λόγγος του Δία?? Ζα (Δια) + λόγγος?? Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε μια ακόμη ομηρικη θεωρεία,,!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου