Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Το τηλεοπτικό κανάλι LIVE-PLANET της Ρωσίας σε Κέρκυρα – Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Σε συνέχεια των επαφών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κατά τη διάρκεια της έκθεσης τουρισμού της Μόσχας (τον περασμένο Μάρτιο) και με έγκριση από τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ κο Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, διοργανώνεται δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip), επίσκεψη του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού Live Planet και συγκεκριμένα για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής “LiveSymbols of the Planet”.
Το παραπάνω ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 11 Μαΐου 2017 στην Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.

Η συγκεκριμένη εκπομπή θα πρωτοεμφανιστεί σε prime time ζώνη αρχές Ιουνίου και έχει τουλάχιστον 14 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Οι λήψεις και τα γυρίσματα θα εστιαστούν στην ανάδειξη εθνικών πάρκων και περιοχές Natura, στην πανίδα και χλωρίδα των νησιών (ελαιώνες, αμπελώνες, χώρους παραγωγής λαδιού και κρασιού αντίστοιχα), σε τυροκομεία, χελώνες, ζωολογικά πάρκα, μοναστήρια, κλπ.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια, δεδομένου ότι τα ανταποδοτικά οφέλη από την προβολή των εκπομπών στην τηλεόραση του Live Planet είναι μεγάλης τηλεθέασης, διότι πέραν της κύριας εκπομπής, καθημερινά το κανάλι θα προβάλει στιγμιότυπα της συγκεκριμένης εκπομπής του.
Η Π.Ι.Ν εκτός από τον κ. Γεν. Γραμ. του ΕΟΤ και το γραφείο ΕΟΤ Μόσχας, θέλει για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία τους να συνεισφέρουν στην παραμονή, στις μετακινήσεις, στην εστίαση, κλπ. του παραπάνω καναλιού.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
ΠΗΓΗ  PORTONI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου