Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                           
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


    Δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες από το Ισραήλ επισκέφτηκαν τη Λευκάδα προκειμένου να ενημερωθούν για την περιοχή μας ενόψει της τουριστικής περιόδου.

  Τους εκπροσώπους του τύπου και του τουρισμού συνάντησε ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κ. Αθανάσιο Περδικάρη ενημερώνοντάς τους για τις δραστηριότητες, που μπορούν να αναπτύξουν οι συμπατριώτες τους στη Λευκάδα, γευόμενοι όχι μόνο τη θάλασσα και τις παραλίες, αλλά και την ορεινή Λευκάδα, τα ιστορικά μνημεία, την αρχιτεκτονική, τα μουσεία, τη Λευκαδίτικη κουζίνα, τη φιλοξενία μας.
  Οι επισκέπτες από το Ισραήλ δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα μοναδικά τοπία της Λευκάδας, δημοσίευσαν, ήδη, πληθώρα φωτογραφιών στα social media και τα blogs που δραστηριοποιούνται και με την επιστροφή τους αναμένονται εκτενείς αναφορές  για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών τους.
  Το ενδιαφέρον των κατοίκων του Ισραήλ για τη Λευκάδα είναι πολύ έντονο, δήλωσαν οι Ισραηλινοί επισκέπτες, και αυτό άλλωστε υποδηλώνεται και μέσω των πτήσεων για το Άκτιο, καθώς από τον Ιούνιο θα υπάρχει σύνδεση με το Ισραήλ, αρχικά, δύο φορές την εβδομάδα.
    


                                                                                Λευκάδα, 24/04/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου