Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη Παρίση στη Λειβαθώ, Τετάρτη, και Πόρο σήμερα


«Μαζί με τον Θεόφιλο θα δουλέψουμε σαν μια οικογένεια»
Στο Δημαρχείο Λειβαθούς συναντήθηκαν την Τετάρτη το πρωί ο νέος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης και ο Δήμαρχος Λειβαθούς, Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας του κ. Παρίση με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και το προσωπικό του Δήμου. Ο κ. Μιχαλάτος, αφού υποδέχθηκε το νέο Δήμαρχο είπε: «Η Λειβαθώ του έδωσε την πρωτιά στις εκλογές και πρέπει να συνεργαστούν όλοι μαζί για το καλό της Κεφαλονιάς που αγαπάνε, αυτό ήταν ούτως ή άλλως και το μήνυμα του συνδυασμού του», κατέληξε. Με τη σειρά του ο κ. Παρίσης αναφέρθηκε στον Καλλικράτη και στην δύσκολη εφαρμογή του, δήλωσε όμως πως ο ίδιος και οι άνθρωποι του συνδυασμού του είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ό,τι χρειάζεται για το καλό του νησιού.
Αναφερόμενος στον κ. Μιχαλάτο είπε ότι είναι φίλος του όχι μόνο τώρα, ανέκαθεν. Απευθυνόμενος, ο κ. Παρίσης, στους παρευρισκομένους τόνισε: «Σε συνεργασία με τον Θεόφιλο και τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων θα δουλέψουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια». Κατόπιν ο κ. Παρίσης αναφέρθηκε στις εκλογές λέγοντας πως την Κυριακή το μεσημέρι οι αντίπαλοί του μοιράζανε ψηφοδέλτια και πως τα έβαλε με ένα κατεστημένο 25 χρόνων, τους οποίους τους ενδιέφερε μόνο η «κουτάλα».
Παρίσης και Μιχαλάτος στο Δημαρχείο της Λειβαθούς
Όσο αφορά τον νέο Δήμο Κεφαλονιάς δήλωσε πως ήδη έχει βάλει ανθρώπους να κοιτάξουν το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος μήπως ο πάνω όροφος μπορεί να γίνει Διοικητήριο. «Το κτίριο το οποίο αγοράστηκε, αλλά έχει μείνει αναξιοποίητο» σχολίασε. Τέλος ο κ. Παρίσης είπε πως τον νέο Δήμο θα τον διοικήσουν με καθαρά χαρτιά γιατί θέλει όταν έρθει η στιγμή να φύγει, να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. Η συνάντηση κατέληξε με την επιβεβαίωση από τον κ. Μιχαλάτο πως θα ξανασυναντηθούν, ούτως ώστε ο Δήμαρχος να ενημερωθεί με όλους τους απαραίτητους φακέλους για τη Λειβαθώ.
Ρεπορτάζ  Γιώτα Σιούτη
Σήμερα, Πέμπτη  ο συνδυασμός  ,με  τους εκλεγέντες συμβούλους πέρασε από το χωριό μας για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον  ψήφισε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου