Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ!!!


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο των εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά στο Ληξούρι.

Χθές το απόγευμα μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες με το τρενάκι στους δρόμους της πόλης και στην κυριολεξία τη σήκωσαν στο πόδι για τέσσερις ώρες, το απόλαυσαν δεόντως, αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές.
Σήμερα το πρωί οι μικροί μας φίλοι έκαναν βόλτες με τα δύο αλογάκια πόνυ που ήρθαν στην πλατεία ενώ λίγο πιο πέρα λειτουργούσε το εικαστικό εργαστήρι, με τα παιδιά να φτιάχνουν ζωγραφιές,στεφάνια με λουλούδια και άλλες χειροτεχνίες.
Για το τέλος άφησα το συγκρότημα "liquid" που μας κράτησε συντροφιά με το υπέροχο πρόγραμμά του.
Τα πέντε παιδιά,όλοι συμπολίτες μας,μας ξάφνισαν ευχάριστα με την ποιότητα που έχουν και με την επαγγελματική παρουσία τους.
Είναι παιδιά που πραγματικά με το ταλέντο τους,τη σκληρή δουλειά και την ποιότητά τους μέσα από αυτή τους την ενασχόληση "παράγουν πολιτισμό"!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της επιχείρησης στις εκπαιδευτικούς κυρίες Ευαγγελάτου Γιάννα,Κρικώνη Ευδοξία και Μαρκαντωνάτου Ελένη για την πολύτιμη βοήθειά τους τόσο στο εργαστήρι όσο και στην παρουσίαση της εκδήλωσης από την κ.Κρικώνη,στα παιδιά του συγκροτήματος "liquid" Λουκέρη Δημήτρη,Λουκέρη Μπάμπη,Μαζαράκη Παναγή,Σούλα Γιώργο και Τσιβρά Γιώργο για την αφιλοκερδώς προσφορά τους.
Στυλοβάτης και ακούραστος εργάτης ο κλητήρας του Δήμου Βώρος Διονύσης ο οποίος πάντα είναι παρόν.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου