Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΜΗΡΩΝ ΦΩΝΑΖΕΙ!!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΟΜΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕ΄ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ: «ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΑ ΜΥΚΗΝΑΪΚΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΜΗΡΟΥ»

Διαβάσαμε την προκλητική επίθεση της ΛΕ’ Εφορίας αρχαιοτήτων εναντίον του Συλλόγου μας και είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στο ίδιο ύφος και στην ίδια ποιότητα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας θα συνέλθει εκτάκτως για να συζητήσει το ζήτημα, είναι απαραίτητη όμως μια πρώτη απάντηση από μένα γιατί τα δημοσιεύματα αυτά προσβάλουν την νοημοσύνη όλων.

Ας αρχίσουμε από την επιστολή του Δ/ντή της ΛΕ’ Εφορίας!

Τι τον πείραξε; Ότι σ’ένα δημοσίευμα στην Ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.friendsofhomer.gr) γράψαμε ότι κατά την διάρκεια εργασιών για την περίφραξη εντοπίστηκε τμήμα τείχους που διασχίζει τον χωματόδρομο & ότι κατά τις εκτιμήσεις αρχαιολόγων είναι μυκηναϊκής εποχής με ίχνη μεταγενέστερων περιόδων… και ότι τελικά η συνέχεια της έρευνας θα δείξει;

ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ;
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΣΤΟ  infokefalonia.blogspot.com , ΜΕ  ΠΗΓΗ ΤΟ  http://www.friendsofhomer.gr/
ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΚΗΝΑΪΚΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΜΗΡΟΥ!
Σας το αποδείξαμε!
ΥΓ1: Είχαμε πεί ότι η απάντηση μας θα πονέσει! Λυπούμαστε αλλά εσείς επιτεθήκατε στον Σύλλογο Αναίτια και Ανοίκεια παραγνωρίζοντας την ιστορία του και την μεγάλη προσφορά του.
ΥΓ2: Για να είμαστε δίκαιοι η προσωπική σας ευθύνη είναι των τελευταίων 4-5 μηνών αλλά η εφορία δυστυχώς έχει και παρελθόν.
Σπύρος Αρσένης
Πρόεδρος Δ.Σ
Συλλόγου Φιλομήρων Ιθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου