Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κύμα ανεξαρτητοποιήσεων μετά την αποχώρηση Λιάνη, και εκτακτή πολύ σημαντική σύσκεψη με Παπούλια!


Δυσκολεύουν τα πράγματα πλέον για τον Γιώργο Παπανδρέου, που δείχνει να μην πιστεύει πλέον ότι μπορεί να περάσει το Μεσοπρόθεσμο, με ένα κύμα ανεξαρτητοποιήσεων τις επόμενες μέρες να φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Πολλοί βουλευτές, αισθάνονται σαν τον Γιώργο Λιάνη και πιστεύουν ότι ήρθε ο καιρός που μπορούν να κάνουν την «επανάστασή» τους πιστεύοντας στο πολιτικό τους ένστικτο, αλλά και αισθανόμενοι την πίεση του κόσμου.

Ο βουλευτής Φλώρινας, άνοιξε το χορό για πολλούς που είναι έτοιμοι για το μετέωρο βήμα, ακόμα και αν κατηγορηθούν ότι «ρίχνουν» την κυβέρνηση.  πηγη : infokefalonia.blogspot.com

Έκτακτη σύσκεψη στο Καστρί για το αν θα πάμε σε εκλογές



πηγή:http://www.iefimerida.gr

Έκτακτη σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο σπίτι του Πρωθυπουργού στο Καστρί στην οποία συμμετέχουν όλοι οι στενοί του συνεργάτες: Γιάννης Ραγκούσης, Παύλος Γερουλάνος, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιώργος Πεταλωτής, Νίκος Αθανασάκης κ.α. προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις του κυβερνώντος κόμματος μετά τις δραματικές εξελίξεις.
Λίγη ώρα πριν η έκτακτη σημερινή συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια όπως ήταν ευνόητο φούντωσε τις φήμες ότι ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον ύπατο πολιτειακό άρχοντα να διαλύσει τη Βουλή ώστε να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Κυβερνητικές πηγές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο, ωστόσο επέμεναν ότι ο Πρωθυπουργός απλώς «θα ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις τρέχουσες εξελίξεις». Κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι ο Παπανδρέου θα παίξει το «τελευταίο του χαρτί» θέτοντας στο τραπέζι το θέμα του δημοψηφίσματος. Με άλλα λόγια θα ζητήσει σε δραματικούς τόνους – μέσω λαϊκής ετυμηγορίας αλλά όχι με κάλπες – την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση της χώρας. Το κλίμα στο μέγαρο Μαξίμου είναι εξαιρετικά βαρύ μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη, αλλά και την δημόσια δήλωση του βουλευτή Κοζάνης Αλέκου Αθανασιάδη (Mega) ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο. πηγη: politika-mezedakia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου